USEIN KYSYTTYÄ 

Mikä on Laguuni?

Laguuni on kelluva vesiurheilukeskus ja yhteisö. Kaikenikäiset ovat tervetulleita hengailemaan, syömään, saunomaan ja harrastamaan. Yksittäiset kokeilijat, harrastajat, kaveriporukat, perheet ja polttari- sekä yritysryhmät voivat koota laajasta lajitarjonnasta itselleen mieluisimman kokemuksen.  

Keiliksessä ravintola tarjoilee drinkkejä ja sydämellä suunniteltua simppeliä ruokaa tuoreista raaka-aineista. Miellyttävä puusauna takaa pehmeät löylyt, missä voit rentoutua aktiviteetin jälkeen tai muuten vaan. 

MITEN SAAVUN KEILIKSEEN? 

Laguuni sijaitsee aivan Länsiväylän vieressä, osoitteessa Keilalahdentie 8, 02150 Espoo.  

Metrolla tultaessa, suosittelemme jäämään keilalahden pysäkiltä, mistä on n. 700 m matka Laguuniin. Koivusaaren pysäkiltä on hieman pidempi, reilun kilometrin mittainen matka. 

Polkupyörällä saapuessa, voit jättää pyörän Laguunin edessä sijaitsevaan pyöräparkkiin  

Kaupunkipyörät sijaitsevat noin 400m päässä, yritystalojen takana. 

Ajoneuvoille on Laguunin edessä 24h parkki. Jos paikka ei ole entuudestaan tuttu, niin suosittelemme laittamaan navigaattorin kohteeksi Laguuni, sillä virallinen osoite ohjaa hieman väärin. 

Veneille on toistaiseksi paikkoja rajoitetusti, mutta suunnittelemme erillistä veneparkkia.  

MITEN SAAVUN HIETSUUN? 

Laguuni Hietsu sijaitsee uimarannan vieressä, Hiekkarannantietä kohti Länsiväylää.  

Metrolla saapuessasi Ruoholahden asemalta on n. 1km kävelymatka. Bussilla saapuessasi Väinämöisenkenttä on lähin pysäkki ja n. 1km kävelymatkan päässä on myös Hanken. Omille ajoneuvoille löytyy kiekkopaikkoja viereiseltä parkkipaikka-alueelta. 

Miten varaan ajan?

Helpointa ja varminta on varata aktiviteetteihin aika nettiajanvarauksen kautta. Varauksen voi tehdä myös paikan päällä, mikäli paikkoja on vapaana. HUOM! Lippuhinnoissa säästät 1€ varaamalla paikkasi nettiajanvarauksen kautta.   

Mitä maksaa ja millä voi maksaa?

Verkkokaupastamme näet pian hinnastot kaikille lajeille.  Mikäli haluat varata ohjelmaa ryhmille löydät lisätietoa täältä

Verkkokaupassa ja Laguunin infossa voi maksaa lukuisilla pankki- ja luottokorteilla (pois lukien Amexilla infopisteellä). Meille käy myös käteinen ja lukuisat virikesetelit ja -kortit, kuten Smartum, Epassi, Edenred, Eazy Break. Jos haluat maksaa muilla liikuntaseteleillä tai -korteilla niin olethan yhteydessä. HUOM! Mikäli haluat maksaa esim. virikeseteleillä, tai -kortilla, varaathan ajan sähköpostitse info@laguuniin.fi puhelimitse (029-1700353).  

By the way – Hietsun toimipisteellä ei käy käteinen.

Voiko varatun ajan peruuttaa?

Kaikki varauksemme ovat sitovia. Voit lukea palveluehtomme tästä. Sade ei haittaa harrastamista, monissa lajeissamme kastuu muutenkin 🙂 Laguunilla on kuitenkin oikeus perua tapahtuma samana päivänä, jos sääolosuhteiden vuoksi tapahtumaa ei voida toteuttaa turvallisesti. Tässä tapauksessa otamme erikseen yhteyttä asiakkaisiin. 

Laguunilla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tehdyt yksityisvaraukset tapahtumien päällekkäisyyksien vuoksi viimeistään 7 vuorokautta ennen varausta.

Miten toimia jos Laguunilla ilmenee sinilevää?

Keilaniemen toimipisteessä on ajoittain havaittu vähäistä sinilevää, hyvin harvinaisissa tilanteissa jopa runsaasti. Mikäli sinilevää on vähän, suosittelemme huolellista siuhkuttelua aktiviteetin jälkeen. Asiakas voi halutessaan aina sinilevätilanteessa myös pyytää ajan siirtämistä toiselle päivälle. Pyrimme tiedottamaan sinilevätilanteesta aina @Laguuniin Instagram-tilillä Ajankohtaista-osiossa. 

Minkä ikäiset voivat tulla harrastamaan?

Jokainen aktiviteetti vaatii uimataitoa. Vesipuiston alaikäraja on 6 vuotta. 6–12-vuotiaan lapsen kanssa on oltava täysi-ikäinen huoltaja, joka valvoo lasta jatkuvasti. Yksi aikuinen voi valvoa 2 lasta samanaikaisesti. Rannalta valvominen riittää, mutta vesipuistossa riittää hauskuutta myös vanhemmille 🙂  Yli 12-vuotias lapsi voi tulla puistoon itsenäisesti, huoltajan suostumuksella. 

Wakeboardingiin voi osallistua myös yli 6-vuotias lapsi, jolla on hyvä uimataito. Lauta vaikeuttaa vedessä liikkumista jonkin verran. Nuoremmille tai kiinnostuneille suosittelemme ensin wake-kurssia, jossa alkeiden opetteluun saa henkilökohtaista ohjausta! 

Melontakursseilla ja -retkillä alaikäraja on 13 v. Kaksikkokajakin tai esimerkiksi pari SUP-laudan voi vuokrata nuoremmankin uimataitoisen lapsen kanssa, mikäli pysyttelee lähistöllä 🙂 

Yläikärajaa ei ole! 

Kuika kauan yhdellä wakeboarding ajalla saa olla vesillä?

Yksi ajanvaraus kestää yhteensä 60 min. Yhdelle tunnille, yhdelle kaapelille mahtuu aina 4 henkilöä, joten kokonaisuudessaan wake-aikaa on vähintään noin 15 min/hlö.  Ajovuorot ovat noin 5 min mittaisia, joten jokaiselle on noin 3 x 5 min ajoaikaa. Omalla vuorollaan kannattaa olla valmiina, niin vaihdot saadaan sujumaan nopeammin ja ajoaikaa jää enemmän jokaiselle! 

Mitä on hyvä ottaa mukaan?

Uikkarit ja pyyhe kannattaa ottaa mukaan, jos mielit vesille esim. vesipuistoon tai harrastamaan wakeboardingia, suihkulautailua, Sup-poloa tai suppailua. Sisätilamme laiturilla ovat hyvin rajalliset, joten säänmukainen varustus on tärkeää.  

Laguunin Keiliksestä löytyy säilytyskaapit, jotka voi lukita omilla riippulukoilla. Nappaathan siis tarpeen mukaan myös oman riippulukon messiin!

Laguunin Hietsussa voi jättää arvotavarat työntekijöiden koppiin.

Mikä on Itämeri Plogging?  

Laguunin molemmissa toimipisteissä on käytössä Itämeri-kajakit, joita voi vapaasti varata siivouskäyttöön osoitteesta itämeri.info. Itämeri Ploggingin tarkoitus on  osallistaa ihmisiä puhdistamaan merta siivouskajakeilla ja näin tekojen kautta muuttaa ympäristökäyttäytymistä laajemmassa mittakaavassa. Hanke huipentuu yhteisölliseen tempaukseen John nurmisen Itämeripäivänä, jolloin mahdollistamme ploggaamisen yhtäaikaisesti isolle vapaaehtoisjoukolle. 

Miten voin maksaa liikuntaedulla?

Liikuntaedulla voit maksaa välineiden vuokrauksen, kursseja, retkiä ja kausikortteja. Liikuntaedulla maksaminen hoituu helposti suoraan verkkokaupassamme (Smartum tilaus rajoitettu yhteen tuotteeseen kerrallaan)  tai vaihtoehtoisesti voit tehdä varauksen soittamalla Laguuniin 029 170 0353 tai laittamalla meiliä info@laguuniin.fi.

laguunin some

Share your own Laguuni-moment! #Laguuniin

                     

Mukana Laguunin tarinassa

       

uutiskirje

Join us at @Laguuniin and receive information on special offers, events and exclusive stuff!