USEIN KYSYTTYÄ 

Mikä on Laguuni?

Laguuni on kelluva vesiurheilukeskus ja yhteisö. Kaikenikäiset ovat tervetulleita hengailemaan, syömään, saunomaan ja harrastamaan. Yksittäiset kokeilijat, harrastajat, kaveriporukat, perheet ja polttari- sekä yritysryhmät voivat koota laajasta lajitarjonnasta itselleen mieluisimman kokemuksen.  

Keiliksessä ravintola tarjoilee drinkkejä ja sydämellä suunniteltua simppeliä ruokaa tuoreista raaka-aineista. Miellyttävä puusauna sekä uusi sähkösauna tarjoavat pehmeät löylyt, missä voit rentoutua aktiviteetin jälkeen tai muuten vaan. 

SAAPUMISOHJEET

Kuinka saavun toimipisteisiin?

Katso saapumisohjeet Keilikseen täältä, Hietsuun täältä ja Mustikkamaalle täältä!

AJANVARAUS JA MAKSUT

Miten varaan ajan?
Helpointa ja varminta on varata aktiviteetteihin aika nettiajanvarauksen kautta täältä. Varauksen voi tehdä myös paikan päällä, mikäli paikkoja on vapaana.

HUOM! Lippuhinnoissa säästät 2€ varaamalla paikkasi nettiajanvarauksen kautta.   

Mitä maksaa ja millä voi maksaa?
Verkkokaupastamme näet pian hinnastot kaikille lajeille. Mikäli haluat varata ohjelmaa ryhmille löydät lisätietoa täältä

Verkkokaupassa ja Laguunin infossa voi maksaa lukuisilla pankki- ja luottokorteilla (pois lukien Amexilla infopisteellä). Meille käy myös käteinen ja lukuisat virikesetelit ja -kortit, kuten Smartum, Epassi ja Edenred. 

Liikuntaedulla voit maksaa välineiden vuokrauksen, kursseja, retkiä ja kausikortteja. Liikuntaedulla maksaminen hoituu helposti suoraan verkkokaupassamme (Smartum tilaus rajoitettu yhteen tuotteeseen kerrallaan)  tai vaihtoehtoisesti voit tehdä varauksen soittamalla Laguuniin 029 170 0353 tai laittamalla meiliä info@laguuniin.fi.

HUOM! Virikesetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia.

By the way – Hietsun toimipisteellä ei ole käteiskassaa tai korttimaksua. Voit maksaa paikan päällä Mobilepaylla tai liikuntaetujen sovelluksilla. Muutoin tee maksu verkkokaupassa varauksen yhteydessä!

Voiko varatun ajan peruuttaa?
Asiakkaan varaus on aina sitova, ja velvoittaa täysimittaiseen maksuun varatusta palvelusta tai tuotteesta. Sairaustapauksessa yksityisasiakkaan
vuoroa voidaan siirtää, mikäli tästä ilmoitetaan puhelimitse vähintään 12 tuntia ennen varauksen alkamista numeroon 029 170 0353.
Voit lukea palveluehtomme tästä.

Sade ei haittaa harrastamista, monissa lajeissamme kastuu muutenkin 🙂 Laguunilla on kuitenkin oikeus perua tapahtuma samana päivänä, jos sääolosuhteiden vuoksi tapahtumaa ei voida toteuttaa turvallisesti. Tässä tapauksessa otamme erikseen yhteyttä asiakkaisiin. 

Laguunilla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tehdyt yksityisvaraukset tapahtumien päällekkäisyyksien vuoksi viimeistään 7 vuorokautta ennen varausta.

Voiko lahjakortin voimassaoloaikaa pidentää?
Kaikki myydyt sarja- ja lahjakortit ovat voimassa vuoden tilausajankohdasta. Asiakkaalla on mahdollisuus pidentää voimassaoloaikaa 6 kuukautta 10 euron lisämaksua vastaan. Asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun info@laguuniin.fi ennen lahjakortin umpeutumisajankohtaa.

KYSYMYKSIÄ AKTIVITEETEISTA

Täytyykö osallistujan osata uida?
Kaikki Laguunin aktiviteetit vaativat Pohjoismaisen uimataidonmääritelmän mukaisen uimataidon. Pohjoismainen uimataidon määritelmä: henkilö pystyy yhtäjaksoisesti uimaan 200 metriä, josta vähintään 50 metriä selällään.

Onko aktiviteetteihin ikärajaa?
Yläikärajaa aktiviteetteihin ei ole! Aktiviteetteihin osallistujan täytyy olla kuitenkin yli 6-vuotias ja uimataitoinen. Alle 12-vuotiaan seurassa on oltava täysi-ikäinen huoltaja, jonka on vastuulla lapsi on koko aktiviteetin ajan. Yksi aikuinen voi valvoa 1-3 lasta samanaikaisesti. Rannalta valvominen riittää, mutta hauskuutta riittää myös vanhemmille 🙂 Alle 18-vuotiaan osallistujan on ilmoitettava huoltajan yhteystiedot varauksen yhteydessä.

Ohjatuille melontaretkille osallistujien ikäraja on 13-vuotta. Kajakkivuokrauksen ikäraja on 15-vuotta. Vuokrauksen yhteydessä alle 15-vuotiaat voivat lähteä melomaan aikuisen kanssa. Alle 18-vuotiaan osallistujan on ilmoitettava huoltajan yhteystiedot varauksen yhteydessä.

Kuinka kauan yhdellä wakeboarding vuorolla saa olla vesillä?
Yksi ajanvaraus kestää yhteensä 60 min. Yhdelle tunnille, yhdelle kaapelille mahtuu aina 4 henkilöä, joten kokonaisuudessaan wake-aikaa on vähintään noin 15 min/hlö.  Ajovuorot ovat noin 5 min mittaisia, joten jokaiselle on noin 3 x 5 min ajoaikaa. Omalla vuorollaan kannattaa olla valmiina, niin vaihdot saadaan sujumaan nopeammin ja ajoaikaa jää enemmän jokaiselle! 

Mitä on hyvä ottaa mukaan?
Uikkarit ja pyyhe kannattaa ottaa mukaan, jos mielit vesille esim. vesipuistoon tai harrastamaan wakeboardingia, suihkulautailua, Sup-poloa tai suppailua. Sisätilamme laiturilla ovat hyvin rajalliset, joten säänmukainen varustus on tärkeää.  

Laguuni Keiliksestä löytyy lukittavat säilytyskaapit. Laguunilta löytyy kaappeihin riippulukot tai voit vaihtoehtoisesti ottaa oman lukon messiin!

Laguuni Hietsussa voi jättää arvotavarat työntekijöiden koppiin.

Miten toimia jos Laguunilla ilmenee sinilevää?
Keilaniemen toimipisteessä on ajoittain havaittu vähäistä sinilevää, hyvin harvinaisissa tilanteissa jopa runsaasti. Mikäli sinilevää on vähän, suosittelemme huolellista suihkuttelua aktiviteetin jälkeen. Asiakas voi halutessaan aina sinilevätilanteessa myös pyytää ajan siirtämistä toiselle päivälle. Pyrimme tiedottamaan sinilevätilanteesta aina @Laguuniin Instagram-tilillä Ajankohtaista-osiossa. 

Mikä on Itämeri Plogging?
Laguunin molemmissa toimipisteissä on käytössä Itämeri-kajakit, joita voi vapaasti varata siivouskäyttöön osoitteesta itameri.info. Itämeri Ploggingin tarkoitus on  osallistaa ihmisiä puhdistamaan merta siivouskajakeilla ja näin tekojen kautta muuttaa ympäristökäyttäytymistä laajemmassa mittakaavassa. Hanke huipentuu yhteisölliseen tempaukseen John nurmisen Itämeripäivänä, jolloin mahdollistamme ploggaamisen yhtäaikaisesti isolle vapaaehtoisjoukolle. 

laguunin some

Share your own Laguuni-moment! #Laguuniin

                     

Mukana Laguunin tarinassa

       

uutiskirje

Join us at @Laguuniin and receive information on special offers, events and exclusive stuff!