Vesipuisto on avoinna joka päivä klo 10-21

Lue erityisjärjestelyistä Laguunilla >

 

Vesipuisto Laguunissa

Kesän 2020 uutuus – Suomen ensimmäinen meren päällä kelluva jättimäinen vesipuisto, nyt Laguunissa!

Vesipuistossa temmeltäminen on hauskaa puuhaa kaikenikäisille uimataitoisille. Rata on suunniteltu moneen tarkoitukseen ja siellä voit esimerkiksi kisailla kavereiden kanssa, roikkua tarzan-liaanilla, laskea jättiliukumäestä, hyppiä vesitrampoliinilla tai vaikkapa vaan nauttia monipuolisista esteistä ja radan antimista. Tämä on ehdottomasti kesän siistein juttu! 

Varaa aika etukäteen varauskalenteristamme, niin varmistat paikkasi kesän kuumimmalle esteradalle! Varaus on mahdollista tehdä 7 päivää etukäteen. Vesipuistoon ostetaan tunnin lippu kerrallaan. Tuntilipun hinta on 15€ ja se sisältää pelastusliivit sekä turvallisuusohjeistuksen. Lisävarusteeksi voit halutessasi vuokrata märkäpuvun (voit hyppiä säällä kuin säällä) tai pelkän märkäpuvun yläosan 5 € lisähintaan.

Vesipuisto on avoinna joka päivä klo 10-21.

AJANVARAUSKALENTERI ON AUKI

Ajanvarauskalenteriin »

Vesipuistossa synttärit, polttarit tai tyky-päivä?

Vesipuistoon pääsee normaalisti jopa 140 henkilöä kerrallaan, mutta erikoisrajoitusten myötä päästämme vesipuistoon kerrallaan maksimissaan 50 henkilöä. 

Vesipuistossa on mahdollista toteuttaa hurjasti erilaisia kokonaisuuksia ja se taipuu hyvin erikokoisille ryhmille – halutessasi voimme vuokrata koko vesipuiston omaan käyttöösi. Vesipuistossa on mahdollista toteuttaa monipuolisesti tiimikisoja, kuten lipunryöstöä ja estekisoja joukkueena aikaa vastaan, tai vaikkapa vaan nauttia yhdessä tekemisestä ja pomppimisesta. Räätälöimme mielellämme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, joten olethan meihin suoraan yhteydessä sähköpostitse: myynti@laguuniin.fi.

 

Vesipuiston säännöt

Ennen vesipuistoon menemistä kaikkien osallistujien on hyväksyttävä turvallisuus- ja palveluehdot.

 1. Kaikilla osallistujilla on oltava perusuimataito.
 2. Vesipuistoa valvoo Laguunin henkilökunta.
 3. Vesipuistoon pääsee aina tasatunnein ja jokainen tunti alkaa turvallisuusohjeiden läpikäynnillä. Turvallisuusohjeistus sisältyy tuntiin.
 4. Kaikkien vieraiden on luettava Laguunin turvallisuusohjeet ja palveluehdot. Maksaessasi lipun hinnan sitoudut noudattamaan ehtoja.
 5. Vesipuiston alaikäraja on 6 vuotta.
 6. 6–12-vuotiaiden lasten kanssa on oltava täysi-ikäinen huoltaja, joka valvoo rannalla lasta koko tunnin ajan. Yksi aikuinen voi valvoa 2 lasta samanaikaisesti.
 7. Yli 12-vuotias lapsi voi tulla puistoon itsenäisesti huoltajan luvalla.
 8. Pelastusliivit ovat pakolliset kaikilla vesipuiston kävijöillä.
 9. Vesipuistoon ei saa tulla sairaana.
 10. Vesipuistoon ei saa tulla alkoholin vaikutuksen alaisena.
 11.  Vesipuistossa ei saa sukeltaa.
 12. Vesipuiston alla ei saa uida.
 13. Vesipuiston osia ei saa kääntää.
 14. Vesipuiston muihin käyttäjiin on pidettävä etäisyyttä vähintään metri.

Kuinka tulla Laguuniin

Laguuni sijaitsee Espoon kauniissa saaristomaisemissa Keilaniemessä, Länsiväylän varrella. Keilaniemen uusi metroasema sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Laguunista, kaupunkipyöräparkki löytyy vielä lähempää ja lisäksi Laguunin edessä on autoilijoille runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Laguuniin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla tai lastenvaunuilla.

Uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!