Vesipuisto aukeaa 20. toukokuuta

Keilis, Espoo

Vesipuisto Laguunissa

Suomen ensimmäinen meren päällä kelluva jättimäinen vesipuisto, Laguunissa!

Vesipuistossa temmeltäminen on hauskaa puuhaa kaikenikäisille uimataitoisille. Rata on suunniteltu moneen tarkoitukseen ja siellä voit esimerkiksi kisailla kavereiden kanssa, roikkua tarzan-liaanilla, laskea jättiliukumäestä, hyppiä vesitrampoliinilla tai vaikkapa vaan nauttia monipuolisista esteistä ja radan antimista. Ehdottomasti kesän siistein juttu! 

Varaa aika etukäteen nettikaupastamme, niin varmistat paikkasi kesän kuumimmalta esteradalta! Varaus on mahdollista tehdä 7 päivää etukäteen. Vesipuistoon ostetaan tunnin lippu kerrallaan. Tuntilipun hinta on 15€ ja se sisältää pelastusliivit sekä turvallisuusohjeistuksen. Lisävarusteeksi voit halutessasi vuokrata märkäpuvun (voit hyppiä säällä kuin säällä) tai pelkän märkäpuvun yläosan 5 € lisähintaan.

Synttärit, polttarit tai tyky-päivä vesipuistossa?

Vesipuistossa on mahdollista toteuttaa hurjasti erilaisia kokonaisuuksia ja se taipuu hyvin erikokoisille ryhmille – halutessasi voimme vuokrata koko vesipuiston omaan käyttöösi. Vesipuistoon mahtuu jopa 140 henkilö kerrallaan. Ryhmävarauksissa voidaan toteuttaa monipuolisesti tiimikisoja, kuten lipunryöstöä ja estekisoja joukkueena aikaa vastaan, tai vaikkapa vaan nauttia yhdessä tekemisestä ja pomppimisesta. Räätälöimme mielellämme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, joten olethan meihin suoraan yhteydessä sähköpostitse: myynti@laguuniin.fi.

 

Vesipuiston säännöt

 1. Pelastusliivit on pakolliset kaikilla vesipuiston kävijöillä.
 2. Noudatathan vesipuistossa aina varovaisuutta ja huomioithan esteiden valinnassa oman taitotasosi.
 3. Yhden esteen päällä saa olla yhtäaikaisesti enintään 5 henkilöä.
 4. Vesipuiston alue on rajattu keltaisilla poijuilla. Pysythän rajatun alueen sisäpuolella.
 5. Odota aina omaa vuoroasi liukumäestä laskiessa, hyppypatjalle hypätessä ja esteiden päälle kiivetessä.
 6. Siirry myös itse aina reippaasti muiden edestä pois!
 7. Liukumäen päältä ei saa hyppiä.
 8. Vesipuistossa ei saa hypätä pää edellä.
 9. Vesipuiston osien alle ei saa sukeltaa, eikä vesipuiston osia saa kääntää ympäri.
 10. Pidä kaveria aina silmällä! Mikäli näet että toiselle sattuu jotain, huuda heti valvoja apuun.
 11. Tarkistathan, että sinulla ei ole mukanasi teräviät esineitä, kuten kelloja tai isoja koruja.

Kuinka tulla Laguuniin

Laguuni sijaitsee Espoon kauniissa saaristomaisemissa Keilaniemessä, Länsiväylän varrella. Keilaniemen metroasema sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Laguunista, kaupunkipyöräparkki löytyy vielä lähempää ja lisäksi Laguunin edessä on autoilijoille runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Laguuniin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla tai lastenvaunuilla.

Uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!