Wakeboarding koukuttaa tänäkin kesänä! Laguunin Keiliksen ja Hietsun toimipisteissä taitoja pääsee testaamaan yhteensä kolmelle eri radalle, joista jokainen on saanut kesäksi uusia obstaakkeleita. Haastetta riittää niin aloittelijoille kuin kokeneemmille ajajille! Katso wakeboard-radat ja uudet obstaakkelit.

Keiliksen easy- ja pro-kaapelit haastavat monentasoiset

Keiliksen Easy-rata tarjoaa tekemistä aloittelijalle

Easy sopii nimensä mukaisesti lajin parissa aloitteleville. Radan obstaakkelit on helposti lähestyttäviä ja tämä hyvä paikka lähteä kehittämään taitoja. Tänä kesänä easy palvelee myös kokeneempia harrastajia uusilla obstaakkeleilla!

Uutta Easy-radalla:

Mini fun box. Aloittelijaystävällinen obstaakkeli, johon saa kätevästi myös haastetta! Koostuu kahdesta osasta: dancefloorista ja rooftopista. Aloittelija voi valita matalan dancefloorin, ja kokeneempi tekijä voi yhdistää dancefloorilta hypyn rooftopin päälle.

Easy-radalta löytyy myös XS-kokoinen hyppyri.

Keiliksen pro-rata haastaa ja aktivoi mielikuvituksen

Pro on kansainvälisen tason wakeboarding-rata, joka sopii obstaakkelien osalta erityisesti kokeneemmalle ajajalle. Radan voi kuitenkin ajaa kuka tahansa! Mukana on kolme uutta obstaakkelia, joista kaksi valittiin kausikorttilaisten toimesta. Lisäksi radalta löytyy palaava suosikki!

Uutta Pro-radalla:

Tuplajööti. Matala transfer-obstaakkeli, joka koostuu kahdesta 80 cm korkeasta putkesta. Kokemattomampi voi valita vain toisen putken ja kokeneempi voi haastaa transferia. Molempiin suuntiin ajettava. 

Snake. Kapea, matala reili, jossa on mutka keskellä. Haastava! Tähän ja tuplajöötiin pääsee ollaamaan kivasti kyljestä sisään!

Pyramidi. Maailmalla tykätty, ja nyt myös meillä! Käytetään hyppyrinä, jonka pystyy ajamaan periaatteessa joka suunnasta: toisesta suunnasta helpompi ja toisesta boostaa hyvin. Niin heittävä, että voltit ja temput pään yli onnistuu hyvin. 

Mukana taas: Iceberg! 2 vuoden takainen suosikki tekee paluun! Jäävuoreen tulee täksi kesäksi kolme eri linjaa, joten siinä pystyy tekemään transfereita entistä monipuolisemmin.

Hietsu tarjoaa monipuolista tekemistä

Hietsun rata kiteytyy sanaan monipuolinen. Parkista löytyy takuulla kaikille kaikkea – erilaisia obstaakkeleita voi halutessaan hyödyntää kaikentasoiset! 

Hietsun wake-rata on tänä kesänä monipuolinen

Uutta Hietsussa:

Jyppi. Uprail, jonka kyljessä fun box. Tosi tykätty! Aloittelija voi ajaa fun box -puolta ja kokeneemmalle riittää haastetta uprailissa. Molempiin suuntiin ajettava.

Incline press. Ylöspäin nouseva pressi. Tosi mukava ja helppo obstaakkeli aloittelijoille!

Hietsun radalta löytyy myös L- ja S-kokoiset hyppyrit.

 

Kaikki wakeboard-radat sopivat kaikentasoisille. Jos palaat lajin pariin, suosittelemme ajamaan jokaisen radan ainakin kerran tänä kesänä ja testaamaan uudet obstaakkelit! Jos wakeboarding on lajina täysin uusi, tsekkaa meidän 1,5 tunnin wakeboarding-kurssi. Sieltä saat hyvät eväät koukuttavan lajin pariin!

Psst: tsekkaa myös rajoitettu erä 10 kerran wake-kortteja hintaan 150€ (norm. 250€)! Kortin voit jakaa vaikka kaverin kesken, ja se ei sisällä vuokravälineitä.