Wakeboard

Olemme huomioineet poikkeustilanteen Laguunissa. Lue lisää erityisjärjestelyistä >

Wakeboarding Laguunissa

Wakeboarding on helppoa ja hauskaa puuhaa kaikenikäisille. Keilaniemen suojaisessa Laguunissa pääset turvallisesti kokeilemaan tätä maailmalla suureen suosioon noussutta lajia asiantuntevassa opastuksessa. Vinkkejä innostuneille harrastajille jakavat Suomen parhaat wakeboardaajat jotka kuuluvat Laguunin vakiokalustoon. Wakeboardingin sähkömoottorilla toimivat kaapelivetolaitteet pyörivät ympäristöystävällisesti Fortumin aurinkopaneelien voimalla.

Aika kaapelille kannattaa varmistaa varaamalla. Varaus on mahdollista tehdä  7pv etukäteen. Hinnat alk. 25€. Välinevuokraus (lauta, märkäpuku, liivit + kypärä) 10€. Varauskalenteriin etusivulle pääset tästä.

 

Ajanvarauskalenteriin »

Laguunin Wakeboard-ratojen esittely

Laguunista löytyy kaksi wakeboarding-kaapelia, pro ja easy. Pro-kaapeli on isommalla moottorilla toimiva, hieman pidempi rata. Radalle on asennettu temppuilijoita varten hyppyreitä ja reilejä, joita voi halutessaan hyödyntää. Easy-kaapeli puolestaan on hiukan lyhyempi ja siksi aloittelijalle ensisijainen valinta. Easylla esteet ovat helppoja reilusti sivussa, jotta niitä ei tarvitse väistää. Videolta näet miltä Laguunin wakeboard-kaapelit näyttävät.

WAKEBOARD-KURSSIT LAGUUNISSA

Wakeboarding sopii kaikille! Kokeilemisesta tai kokonaan uuden lajin aloittamisesta entistä helpomman tekee Laguunin wakeboarding-kurssit. Huippuohjaajat neuvovat askel askeleelta, kuinka pääset parhaiten vesiurheilun riemuun kiinni! Katso kurssivaihtoehtomme tästä.

Kuinka tulla Laguuniin weikkaamaan

Laguuni sijaitsee Espoon kauniissa saaristomaisemissa Keilaniemessä, Länsiväylän varrella. Keilaniemen uusi metroasema sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Laguunista, kaupunkipyöräparkki löytyy vielä lähempää ja lisäksi Laguunin edessä on autoilijoille runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

Uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!