Laguunilla opetellaan waken saloja ohjatulla kurssilla joka keskiviikko ja sunnuntai koko kesän ajan. Miten wakeboarding-kurssi eroaa siitä, että ottaisi lajin testiin itsenäisesti meidän varauskalenterista? Kumpaa vaihtoehtoa me suositellaan just sulle?

Lue lisää alapuolelta!

Wakeboarding-kurssi tarjoaa enemmän ohjausta ja aikaa vesillä

Tässä ovat suurimmat eroavaisuudet wakeboarding-kurssin ja itsenäisen testaamisen välillä:

1. Wakeboarding-kurssilla saat enemmän aikaa vesillä. Kurssin osallistujamäärä on 1-3 henkilöä, kun kaapelilla harrastamassa voi olla maksimissaan 4 henkeä. Näin ollen saat hieman enemmän aikaa vesillä, kun käyt kurssin.

2. Kurssin aikana saat enemmän henkilökohtaista ohjausta. Ikinä et ole kaapelilla oman onnesi nojassa: kurssilla mukana on ohjaaja ja normivuorossa jeesii operaattori. Kurssilla saat kuitenkin pikkaisen henkilökohtaisempaa opastusta ja enemmän aikaa harjoitteluun, sillä kurssilla on maksimiosallistujamäärä 3 henkilöä. 

3. Wakeboarding-kurssilla opitaan perusteet nopeasti. Pieni ryhmäkoko takaa sen, että ohjaaja pystyy mukauttamaan opetusta se mukaan, kuinka hyvin wake lähtee sujumaan. Kurssilla opetellaan vesilähtö, kääntö ja suoraan meno, mutta jos tahti on hyvä, saatat päästä harjoittelemaan myös hyppylähtöä ja hyppyristä menemistä!

Jos uusi laji jännittää tai haluat nopeasti kartalle, tää on sulle!

Wakeboarding-kurssi joka maanantai ja keskiviikko

Nyt kun tärkeimmät eroavaisuudet on käyty läpi, herää kysymys: kenelle kurssi on lopulta parempi kuin itsenäinen testaus?

Suosittelemme kurssia silloin, jos haluat saada perusteellisen perehdytyksen wakeboardingin maailmaan. Haluatko rakentaa vankan pohjan uudelle harrastukselle? Tai jännittääkö eka kerta laudan päällä? Kurssi on tällöin nappivalinta just sulle!

Aloittelijasta temppujen tekijäksi vuodessa – Lauran tarina

Millainen wakeboarding on harrastuksena? Juttelimme Lauralle, joka kävi laiturilla ekaa kertaa viime kesänä ja hurahti waken harrastajaksi! Katso, mitä Laura on lajista mieltä:

“Wakeboarding on hirveän koukuttava laji ja antaa suuria onnistumisen elämyksiä! Aina kun on oppinut jotain uutta, huikkaavat ohjaajat laiturilta, että kokeile tätä seuraavaksi”, Laura kertoo.

Mitä terveisiä Laura lähettää niille, joita wakeboardingin testaaminen kiinnostaa?

“Tervetuloa! Alkeiskurssi on loistava tapa aloittaa, koska siellä on ohjaajat auttamassa ja muita samassa tilanteessa olevia kamuja vertaistukena”, Laura kertoo. “Olin itse huono ensimmäisellä kerralla, mutta tässä kehittyy todella nopeasti. Ja on hyvä muistaa, että jos ei kaadu, niin ei kehity!”

Wakeboardingin aloittelijatunteja järjestetään joka keskiviikko klo 18 ja sunnuntai klo 10. Osallistujamäärä on 1-3 henkilöä ja hinta 40€. Mukaan tarvitset vain kokeilufiilistä, pyyhkeen ja juomapullon, Laguunin ammattitaitoiset ohjaajat hoitavat loput.