Kiinnostaako sinua innostava kesätyö wakeboardingin ohjauksen ja vesipuiston valvonnan parissa Keilaniemessä?

Mikä on Laguuni? Laguuni on yhteisö, joka tuottaa merkityksellisiä liikuntaelämyksiä. Elämysliikuntakeskuksemme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä ja Helsingin Mustikkamaalla ja Hietsussa. Laguunin tarjoomaan kuuluu useita vesiliikuntalajeja, joiden parissa tarjoamme monipuolisesti erilaisia kursseja ja retkiä. Kaikenikäiset ja -tasoiset voivat kokoontua Laguuniin harrastamaan, hengailemaan, saunomaan ja syömään. Kesäisin tiimimme koostuu kokonaisuudessaan yhteensä noin 50 asiakaspalvelun ja liikunnanohjauksen osaajasta.

Etsimme osaavaan ja kannustavaan tiimiimme kesätyöntekijöitä, jotka syttyvät wakeboardingista, yhteisöllisestä tekemistä ja kykenevät luomaan turvallisen ympäristön oppimiseen. Laguunin työtehtävät on jaettu pienempiin tiimeihin työtehtävien edellytysten ja sijainnin mukaan.Halutessasi voit hakea useampaan tai jokaiseen tiimiin omien mieltymysten ja vahvuuksien mukaan. Täältä näet kaikki avoinna olevat tehtävät. 

Wakeboarding ohjaaja + vesipuiston valvoja (Keilaniemi)

Tehtäviin kuuluu asiakkaiden opettaminen wakeboardingin saloihin sekä kaapelin ohjaus. Lisäksi tiimi huolehtii kaapelin päivittäisistä huoltotoimenpiteistä. Ohjaajan tehtävänä on tarjota asiakkaille elämyksiä sekä onnistumisen kokemuksia turvallisuus tarkasti huomioiden. Lisäksi työtehtäviin kuuluu asiakkaiden valvominen vesipuistossa sekä vesipuiston päivittäiset huoltotoimenpiteet. Oman kiinnostuksen mukaan työtehtäviä on mahdollista monipuolistaa myös flyboardingin ohjauksen parissa. 

Tiimissä tärkeää on lajiosaaminen, motivaatio wakeboardingia kohtaan sekä ohjaustaidot ja asiakkaan kohtaaminen ohjaustilanteessa. Lisäksi työntekijän on omattava hyvät hengenpelastustaidot, sekä kyky toimia tiukassakin pelastustilanteessa. Kaikilla tiimin työntekijöillä tulee olla vähintään hätäensiapukurssi käytynä.

Tuntipalkkainen kesätyö ajoittuu pääsääntöisesti jaksolle 1.6. – 31.8.2024 ja toiveena on, että sinulla on mahdollisuus työskennellä koko jakson ajan. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 9.30.-21.30 välille. Työhön sisältyy myös viikonlopputöitä ja töitä on tarjolla n. 20-40 tuntia viikossa.

SINULTA EDELLYTÄMME

 • Kiinnostusta ja intoa vesiliikuntalajeja, etenkin wakeboardingia kohtaan
 • Asiakaslähtöistä, positiivista ja oma-aloitteista otetta tekemiseen.
 • Loistavia vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja.
 • Malttia ja kykyä ottaa hommat haltuun hektisissäkin tilanteissa.
 • Ensiapu-, ja/tai pelastustaidot (kuten hätäensiapukurssi tai voimassa oleva EA1- kortti)

KATSOMME EDUKSI

 • Täysi-ikäisyyden. Tehtävä sisältää paljon vastuuta, jonka vuoksi lähtökohtaisesti etsimme täysi-ikäisiä henkilöitä.
 • Liikunta-alan koulutus tai kokemus liikunnanohjauksesta
 • Lajiosaaminen wakeboardingista
 • SUH:in uimaopettaja- hengenpelastajakoulutus tai rantapelastajakurssi.

 ME TARJOAMME SINULLE

Inspiroivan ja uniikin työympäristön sekä kannustavan ja yhteisöllisen tiimin. Jokainen työntekijä saa perusteellisen koulutuksen työtehtävien, lajien ja Laguunin tekemisen pariin. Koulutus tehtävään tapahtuu toukokuun aikana. 

Tuntipalkkainen kesätyö ajoittuu pääsääntöisesti jaksolle 1.6.-31.8.2024 ja toiveena on, että sinulla on mahdollisuus työskennellä koko jakson ajan. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 9.30.-21.30 välille. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä ja töitä on tarjolla n. 20-40 tuntia viikossa. Palkkauksen pohjana toimii huvi- teema- ja elämyspuistoalan TES.

Jos olet etsimämme innostava ja vastuullinen vesiliikunnan taitaja, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sekä 1-3 minuutin pituinen esittelyvideo (max. 3 min.) itsestäsi osoitteeseen tiia@laguuniin.fi ja tule mukaan luomaan unohtumattomia kokemuksia kesäksi 2024!

Vastaathan esittelyvideolla seuraaviin kohtiin:

 • Kuvaile itseäsi lyhyesti
 • Mikä herätti kiinnostuksesi tästä tehtävästä?
 • Mitä on mielestäsi tärkeä huomioida liikunnan ohjaamisessa ja miten varmistat turvallisuuden vesiliikunnan parissa?
 • Mikä olisi vahvuutesi työssä Laguunilla? Entä kehityskohteesi?

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 25.2. Jos jokin askarruttaa, voit myös soittaa Tiialle numeroon +358 44 7661433 ma-to klo 9-15 välillä. Jos en heti vastaa, voit laittaa viestin perään niin soitan myöhemmin takaisin! 

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!  
@laguuniin #laguuniin