Avanto-ohjeet

Auki 15.10.2022.-16.4.2023 välisenä aikana

Yleiset ohjeet avantokausarilaisille

Kausikorttilaisena pääset käyttämään itsenäisesti Laguunin avantoa sekä pukuhuonetta joka päivä klo 6-21 välisenä aikana. HUOM! Muuna aikana avanto ei ole käytössä ja laiturin hälytysjärjestelmä on aktivoituna. Laguunin avantokausari on voimassa 15.10.2022.-16.4.2023.

Koodi on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Laguunin henkilökunta tekee satunnaistarkastuksia talven aikana. Jos ostit kausikortin jollekin muulle, pidäthän huolen että meillä on tiedossa oikean kausikortin haltijan nimi. 

Saapuminen Laguunille

Avanto sijaitsee Laguunin toimipisteessa Keilaniemessä osoitteessa Keilalahdentie 8. Kelluvan laiturimme vieressä on parkkipaikka ja lisäksi 700m metrin päästä löytyy Keilaniemen metropysäkki.

Autoilijoille saapumisohjeet: Laguuni on karhusaaren parkkipaikan vieressä, heti länsiväylän pohjoispuolella (Fortum, Tieto, Microsoft -toimistorakennusten edessä). Parhaiten löydät perille laittamalla karttasovellukseen Laguuni.

Luethan huolellisesti kulkuohjeet pukuhuoneisiin alta.

Kulku pukuhuoneisiin ja suihkuun

Noudatathan huolellisesti näitä ohjeita, jotta kaikki pääsevät sujuvasti nauttimaan avannostamme

Sauna sijaitsee heti kevyenliikenteen väylän vieressä, vesipuistolaiturin edessä. Löydät tunnusluvulla toimivat avainboksit pukuhuoneen ulkoseinästä.

Saapuessasi Laguuniin jätä avain uintisi ajaksi oveen. PIDÄTHÄN HUOLTA, ETTÄ LÄHTIESSÄSI LUKITSET PUKUHUONEEN JAI LAITAT AVAIMEN HUOLELLISESTI TAKAISIN BOKSIIN! Viimeisellä lähtijällä on aina vastuu, että avaimet päätyvät oikealle paikalle. 

Avainboxi sijaitsee pukuhuoneiden ulkopuolella (miehet ja naiset oma-avainboxi). Koodi 1510 toimii molempiin avainbokseihin.

Kevään sulamisvesien aiheuttamien epäpuhtauksien vuoksi avannossa kävijät saavaat keväällä poikkeuksellisesti käyttöönsä myös suihkutilat. Saunan oven edessä on avainlokero, jonka koodi on 0611. Sieltä löydät avaimen saunaan, jonka yhteydessä on suihku. Suihku on vain huuhtelua varten, eikä siellä saa käyttää pesuaineita. Palautathan avaimen paikalleen käyntisi lopuksi ja huolehdit, että ovet menevät lukkoon.

Avasimme avannon koska luotamme kaikkiin kävijöihimme. Mikäli epäilyjä väärinkäytöksistä heräisi, on alueella tallentava kameravalvonta josta tarkastamme tilanteen. Henkilökunta tekee satunnaistarkastuksia avannolla. 

 

Yleiset ohjeet avantoon

Kuivaathan suurimmat vedet pois oven edessä olevan kumialustan päällä. Lisäksi toivomme, että avantokävijät käyttävät pientä lattiapyyhettä, jotta lattiat pysyvät mahdollisimman kuivana myös muita avantokävijöitä varten 🙂

Avannolle kulkee kumimatto, kulje reitillä varovasti. Laskeudu veteen aina rauhallisesti ja nouse ylös rauhassa. Suosittelemme avantokenkiä sekä päähinettä pulahduksen ajaksi.

Mikäli sinulle tulee mitään palautetta tai kysymyksiä mieleen, voit olla yhteydessä info@laguuniin.fi. Tavoitat meidät myös numerosta 029 170 0353 arkisin 9-16, sekä yleisten saunavuorojen aikaan . 

Ongelmatilanteissa muina ajankohtina voit koska vain myös olla yhteydessä suoraan meihin puhelimitse tai viestitse: Juuso (044 5693074), Pekka (040 5895271), Tiia (044 7661433) tai Teemu (+358 44 3662011).

Psst. Tässä sinulle henkilökohtainen 5€ alennus Laguunin yleisille saunavuoroille. Koodi: 2023AVANTO
Paikan yleiselle saunavuorolle voit varata täältä.

Kehitämme Laguunia jatkuvasti asiakaslähtöisesti saamamme palautteen pohjalta, joten kuulemme mielellämme sinun fiilikset käynnistäsi. Arvostamme, mikäli annat palautetta vierailustasi vastaamalla Laguunin asiakastyytyväisyyskyselyyn
Talvikauden päätyttyä kaikkien halukkaiden vastanneiden kesken arvotaan 3 x 50€ lahjakortteja vesiurheiluun!

Rentouttavia avantohetkiä!

Terveisin,
Laguunin poppoo

⇐ Pukuhuoneet sisältä

 

 

 

Uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!