Tiesitkö, että Laguuni tarjoilee vesiurheilulajeja myös Helsingin tunnetulla Hietaniemen rannalla? Katso, mitä Laguuni Hietsussa voi harrastaa kesällä 2021!

Hietsun lajit: SUP

SUP-lautailu kruunaa merellisen kesäpäivän

Hietsussa voit nauttia omatoimisesti vesillä vuokratulla SUP-laudalla tai osallistua ohjatulle retkelle. Kummassakin tapauksessa pääset kokemaan kuuluisan rannan uudesta vinkkelistä ja nauttimaan upeista merimaisemista aivan keskustan tuntumassa.

Katso Hietsun SUP-tarjonta tästä. Laudan vuokra on alkaen 20 € / h. Hietsusta löydät erikokoisia lautoja, jotka soveltuvat sekä ensikertalaisille että kokeneemmille suppaajille.

Melonta vie Helsingin saaristoon

Suppailun ohella myös melonta on loistava tapa tutkia Hietsua ympäröiviä merimaisemia. Lähde melomaan itsenäisesti, liity mukaan retkelle tai kehitä taitoja kurssin parissa! Rannasta saat mukaan kajakin ohella myös muut melontavarusteet, ja pidempiä retkiä varten vuokraat kajakin vaikka koko päiväksi.

Hietsun lajit: melonta“Kävin ekaa kertaa melomassa Hietsussa ja toiste on tultava, koska reittejä on päästävä testaamaan lisää! Erityisesti Lauttasaaren kierros kiinnostaa. Oli hauskaa nähdä tutut paikat kuten Regatta ja Seurasaari mereltä käsin, ja hyvässä seurassa matka taittui kuin huomaamatta.” – Hanna

Katso Hietsun melontatarjonta tästä. Peruskajakin vuokra on alkaen 25 € / 2 h. Vinkki: Hietsussa pyörii maanantaisin klo 17:30-20:30 englanninkielinen Take over basics of kayaking PART 1 -kurssi, joka sukeltaa melonnan perusteisiin! Katso myös Hietsun melontareitit, jos kaipaat inspiraatiota omatoimiselle retkelle.

Wakeboarding koukuttaa

Hietsussa pyörii wakeboarding-kaapeli, joka tarjoaa sopivasti haastetta sekä ensikertalaisille että kokeneemmille ajajille. Kun varaat paikan wake-kaapelille, jaat ajovuoron maksimissaan 3 muun ajajan kanssa ja apunasi on kaapelin operaattori. Jos haluat enemmän ohjausta koukuttavan lajin pariin, tarjoamme myös wake-tunteja aloittelijoille ja temppuklinikkaa kokeneimmille.

Katso Hietsun wakeboarding-tarjonta tästä. Vuoro wake-kaapelille on alkaen 25 € / h. Vinkki: Hietsussa pyörii joka tiistai klo 17 ja lauantai klo 10 Aloittelijatunti, jonka aikana opit wakeboardaamaan itsenäisesti.

E-surf tarjoaa elämyksiä

Hietsussa pääset surffaamaan, oli merellä aaltoja tai ei! E-surffauksessa noustaan sähkömoottorilla toimivan laudan selkään, ja vauhtia riittää: laudan huippunopeus on jopa 30 km / h! Laji sopii kaikille ja erityisesti niihin hetkiin, kun kaipaat uusia, vauhdikkaita elämyksiä.

Katso Hietsun e-surf tästä. Varaukseen (90 €) kuuluu välineet, käyttökoulutus, perehdytys ja 30 minuuttia vesillä.

Laguuni Hietsu on auki arkisin klo 14-21 ja viikonloppuisin klo 10-22. Varaa Hietsun lajit täältä. Nähdään vesillä!