KEILIS, ESPOO

KEILALAHDENTIE 802150 ESPOO

Talvikauden uudistuneet avanto- ja saunapalvelut nyt saatavilla!
Tsekkaa talven tuotteet nettikaupastamme

 

Kesällä Keilaniemen kelluva elämyskeskus pitää sisällään mm. jättimäisen vesipuiston, kaksi wake-rataa sekä poikkeukselliset melonta- ja SUP-puitteet. Lisäksi puulämmitteinen sauna lämmittää niin kesällä kun talvellakin! 

merellinen

Sauna veden äärellä

Espoon Laguunin puulämmitteinen sauna pitää taatusti vesiurheilijat lämpimänä ja nautiskelijat rentona niin kesällä kun talvellakin! Nyt talvella lämpiää myös upouusi sähkösauna. Talvisin saunan edustalta pääset myös pulahtamaan virkistävään avantoon.

Saunaa voi varata myös yksityiskäyttöön omalle poppoolle ja yksityisvarauksen yhteyteen voi lisätä myös rentouttavan paljun tai tunnelmallisen takkatilan! Yksityisvaraukset nettikaupasta tai ottamalla yhteyttä myynti@laguuniin.fi

Hauska

Vesipuisto

Jättimäisessä kelluvassa vesipuistossa temmeltäminen on hauskaa puuhaa kaikenikäisille uimataitoisille ja sen voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Radan monipuoliin antimiin kuuluu esimerkiksi tarzan-liaani, jättiliukumäki ja uutuutena valtava jäävuori, joka haastaa kokeneemmatkin kiipeilijät! 

Vesipuistoa valvoo Laguunin henkilökunta ja se on tarkoitettu kaikille yli 6-vuotiaille uimataitoisille. 6–12-vuotiaan lapsen kanssa on oltava täysi-ikäinen huoltaja, joka valvoo lasta jatkuvasti vähintään rannalta.

Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alkaen 15€.

Varaa aika

monipuolinen

Wakeboarding

Keiliksestä löytyy kaksi kaapelia, kaikki välineet sekä tarvittaessa asiantuntevat ohjaajat, jotka perehdyttävät lajin saloihin. Aloittelija tarvitsee mukaansa vain uimapuvun, pyyhkeen ja uteliaan mielen! Kurssimme tarjoavat kaiken tasoisille asiantuntevaa ohjausta, joka tekee oppimisesta nopeaa ja kivaa. 

Kahdesta kaapeliradasta Pro-kaapeli on isommalla moottorilla toimiva, hiukan pidempi rata. Pro-radalle on asennettu enemmän hyppyreitä ja reilejä, joita voi halutessaan hyödyntää. Lyhyempi Easy on aloittelijalle ensisijainen valinta, vaikka kaikki voivat huoletta suunnata myös pro-kaapelille. Sähkömoottorilla toimivat vetokaapelit pyörivät ympäristöystävällisesti Fortumin aurinkopaneelien voimalla. 

 

Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alk. 25€/h.

Varaa aika

vapauttava

Melonta

Keiliksessä voit joko nautiskella saaristomaisemista itsenäisesti vuokraamalla kajakin, perehtyä lajin saloihin ohjatulla kurssilla tai ilmoittautua mukaan jollekin yhteisretkistämme. Upeisiin rannikkoreitteihin voit tutustua blogitekstistä: Melontareitit Helsingin ja Espoon alueilla 

Vuokraamme Laguunissa kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Vuokra-ajat kahdesta tunnista koko päivään.   

Melontakurssit ja -retket ovat loistava tapa perehtyä mukavaan ulkoilmaharrastukseen ammattilaisen opissa. Ammattiohjaajien kurssitarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille melojille. Monipuoliset retket tarjoavat uusia reitti-ideoita, asiantuntevan ohjaajan ja hyvää seuraa. 

Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alk. 27€/2h.

Varaa aika

Rento

SUP-lautailu

Keiliksestä voit vuokrata laudan, osallistua ohjatulle SUP-retkelle, vuokrata ryhmällesi SUP-polo-kentän tai nauttia jooga-tunnista suppilaudan päällä. Vuokralautavalikoimasta löytyy yksikköjen lisäksi ilahduttavia vaihtoehtoja, kuten treffi-SUP tai kaveriporukalle sopiva XXL-lauta.

SUP-retket tarjoavat uusia oivalluksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Retkien aikana opit tuntemaan suppailuvälineet, turvallisen harrastamisen sekä erilaisia tekniikoita etenemiseen ja käännöksiin.

Ryhmille vauhdikasta ja ja taatusti hauskaa tekemistä tarjoaa SUP-polo-peli! Peli pelataan erikseen rajatulla kentällä 3vs.3 tai 4vs.4. Lisätietoja vaihtoehdoista ryhmille täältä.

Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alk. 20€/h.

Varaa aika

vallaton

Flyboarding

Flyboardingissa voit kokea, miltä lentäminen oikeasti tuntuu, kun valtavilla hevosvoimilla tuotettu vedenpaine nostaa sinut jopa useiden metrien korkeuksiin. Ensikertalaiset ovat tervetulleita!

Tämä on täydellinen elämyslaji vaikkapa polttari- tai synttärisankarille! Kokemus veden päällä liitämisestä ei takuulla unohdu.

Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alk. 100€.

Varaa aika

terässiipi

Sähköpyörät ryhmille

Kesällä ryhmät voivat ihastella Espoon upeaa rantaraittia sähköpyörien päältä! Terässiipi-sähköpyörät ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisesti säädettäviä kaiken pituisille pyöräilijöille. Keiliksestä voit helposti suunnata kiinnostaviin kulttuurikohteisiin tai kaukaisempiin luontospotteihin. Valmiit reittikartat, sähköavusteisuus ja mielettömät rantamaisemat tekevät pyöräseikkailusta erityisen.

Lue lisää ryhmille suunnatuista palveluistamme ja pyydä tarjousta!

Lue lisää

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!