Me ollaan pistetty Laguunin kesää 2020 valmiiksi, ja tässä pieni spoileri: siitä tulee huikea! Jotta saat hieman esimakua kesän kovimmista uutuuksista, me päätettiin esitellä niistä muutama blogin puolella. Tänään vuorossa: konttisauna.

Tuu heittämään löylyjä upeisiin merimaisemiin!

Me pistettiin upouusi konttisauna pystyyn Keilaniemeen, Laguunin muiden palveluiden kylkeen. Ja tässä muuten jotain siistiä: se on Espoon ainoa julkinen sauna! 

Konttisauna

Jos meiltä kysytään, parasta konttisaunassa ovat upeat maisemat. Saunan yksi seinä on pelkkää lasia ja avautuu suoraan merelle: näin mahtavassa miljöössä pääsee harvoin heittään löylyjä! Lauteille mahtuu normaalisti jopa 25 henkeä fiilistelemään merellisiä maisemia – nyt poikkeusaikoina kävijämäärä on kuitenkin rajoitettu 10 henkeen.

Saunomaan pääsee yleisessä saunavuorossa, tai saunan voi halutessa varata täysin oman porukan käyttöön. Tsekkaa alta, mitä saunan käyttö maksaa:

Saunomiskerta: 10€/h
Saunomiskerta aktiviteetin yhteydessä: 5€/h
Yksityiskäyttö: alkaen 250€/2h

Polttariporukat, synttärit ja harrastajat, tervetuloa!

Sauna Keilaniemen rannassa

Konttisauna ei ole ainoastaan upea, vaan myös monikäyttöinen. Me suositellaan saunaa esimerkiksi osaksi polttaripäivän agendaa, yksityistilaisuuksiin, tai lajiharrastuksen rinnalle. Saunan ohessa on terassi ja pukuhuone, joten ulos pääsee helposti vilvoittelemaan ja iltaa on helppo jatkaa muualle.

Kiinnostuitko? Tuu saunomaan meidän varauskalenterin kautta!