Laguuni Keiliksen puulämmitteinen konttisauna on varattavissa myös yksityistapahtumiin Järjestä morsiussauna hyvien kulkuyhteyksien päässä tai juhli karonkkapäivää duuniporukan kesken! Keiliksen konttisaunasta on upeat näkymät merelle ja sen yhteydessä sijaitseva lasitettu juhlatila kuuluu syyskuussa tapahtumasi varaukseen.

Merimaisemia ihailemaan saunasta käsin mahtuu jopa 25 henkeä, mutta syyskuun tarjouksella se kannattaa varata pieniinkin tapaamisiin. Omaan saunavuoroon kuuluu laudeliinat sekä siivous. Voit tuoda omat pyyhkeet tai vuokrata meiltä lisäpyyhkeitä 3€ vuokrahintaa vastaan. Saunalla on myös suihku, joka on tarkoitettu huuhteluun.

Syyskuun supertarjous: konttisauna ja lasitettu juhlatila yksityiseen tapahtumaan 150 € / 2h (norm. 500 € / 2h). Tarjouksella haluamme kannustaa pieniä porukoita nautiskelemaan turvallisesti yhdessä <3 Lue lisää ja varaa täältä.

Sauna ja lasitettu juhlatila

Ruoat ja juomat samasta osoitteesta

Sauna on anniskelualuetta, eli Keiliksen oma ravintola Blägä tarjoilee mielellään ruoat ja juomat erilaisiin tapahtumiin. Ryhmävarauksen yhteydessä pääset valitsemaan menu-paketeista mieluisimman tai Blägän taustajoukot räätälöivät mielellään myös teidän kokonaisuuteen parhaiten istuvimman menun. Ja ei, erityisruokavaliot eivät ole ongelma! Voit kurkkailla Blägän meininkiä instan puolelta.

Olet tervetullut katsastamaan konttisaunaa myös paikan päälle!
Keilis on avoinna 23.8.-31.8. ma-su 10-20. 
Syyskuussa 13.9-26.9, ma-ti KIINNI, ke-pe 14-19 & la-su 12-19

Laiturilla nähdään!