Miltä kuulostaisi oma lasitettu juhlatila, josta voit katsoa auringonlaskua rakkaimpiesi kanssa tai skoolata hienoa onnistumista koko duuniporukan kera? No upealta tietysti!

Tänä kesänä Laguuni Keilikseen valmistunut lasitettu kelluva juhlatila soveltuu mainiosti erilaisiin juhliin, kokouksiin ja illanviettoihin! Suoraan juhlatilan vieressä sijaitsee Laguunin supersuosittu kelluva konttisauna, jonka vuokraaminen onnistuu helposti juhlatilan kanssa.

Uniikki juhlatila omassa rauhassa

Uniikista juhlatilastamme löydät rennot istumapaikat maksimissaan 13 hengelle sekä pitkät ja matalat pöydät. Tilasta löytyy myös laajakuvanäyttö ja siihen tarvittavat liitännät. Vaikka terassi on suorassa yhteydessä muuhun laituriimme, on se omassa rauhassa ja tarjoaa yksityiset puitteet erilaisille tapahtumille. Terassi on helposti somistettavissa oman tapahtuman näköiseksi. Tilavuokra terassille on alkaen 250€ / 2h. Katso tilan saatavuus ja tarkemmat hinnat suoraan ajanvarauskalenteristamme.

Ruoat ja juomat samasta osoitteesta

Lasitettu terassi on tunnelmallinen juhlatila Keiliksessä

Keiliksen oma ravintola Blägä tarjoilee mielellään ruoat ja juomat erilaisiin tapahtumiin suoraan juhlatilaan. Ryhmävarauksen yhteydessä pääset valitsemaan menu-paketeista mieluisimman tai Blägän taustajoukot räätälöivät mielellään myös teidän kokonaisuuteen parhaiten istuvimman menun. Ja ei, erityisruokavaliot eivät ole ongelma! Voit kurkkailla Blägän meininkiä Instan puolelta.

Olet tervetullut katsastamaan juhlatilaa myös paikan päälle! Keilis on avoinna 22.8. asti ma-su 10-21 & 23.8.-31.8. ma-su 10-20.  Syyskuussa 13.9-26.9 olemme ma-ti kiinni ja auki ke-pe 14-19 sekä la-su 12-19.

Laiturilla nähdään!