Kohta saa taas kaivaa wakekamat esiin ja päästään kaapelille. Katso Laguunin koko kesän 2024 waketarjonta tästä!

Kesää on jo odotettu ja pian se on täällä! Laguunin wakekesä tarjoaa läpi kesän kursseja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Sen lisäksi luvassa on monipuolisesti tapahtumia, leirejä ja sessareita! Täysin uutta waketarjontaa on lisätty muun muassa junnuille ja mimmeille.

Kesällä 2024 laguuni pyrkii kasvattamaan wakeboardingin harrastajakuntaa entisestään ja panostamaan yhteisöllisyyteen.

Meille on tärkeää tarjota jokaiselle innostava harrastusympäristö sekä auttaa löytämään yhteisö harrastuksen parista. Laguunin uudessa waken WhatsApp -yhteisössä fiilistellään vapaamuotoisesti tulevia sessareita, ajankohtaisista asioita ja jaetaan tunnelmia. Mukaan ovat tervetulleet kaikki wakesta kiinnostuneet. Liity mukaan tästä!

Lue alta mitä kaikkea Laguunin wakekesä 2024 pitää sisällään!

Aloittelijatunti

Ihka ensimmäistä kertaa kokeilemassa wakea? Vai haluatko kenties verestää muistoja ja hioa tekniikkaa paremmaksi? Tämä matalan kynnyksen ohjattu tunti on sinua varten!

Kurssilla harjoitellaan laudan hallintaa vedessä, käännöksien tekemistä, erilaisia lähtöjä sekä toiveiden mukaan myös ensimmäisiä temppuja. Pieni ryhmä takaa sen, että jokaiselle osallistujalle riittää aikaa ja huomiota. Maksimiosallistujamäärä on kolme henkilöä, joten saat enemmän harjoitteluaikaa kuin normaalilla ajotunnilla.

Luvassa on rento ja opettavainen ilmapiiri ammattiohjaajien kanssa!

Kenelle: Aloittelija 💧💧

Lue lisää ja varaa paikkasi täältä!

Temppuklinikka – Airtricks

Kun wakeboardingin perusteet on jo hyvin hallussa ja haluat syventää taitojasi airtrickeihin, suuntaa Suomen-mestarin, Pekan temppuklinikalle!

Tällä uniikilla klinikalla opetellaan airtricksien saloja ja eritasoisia temppuja. Asetamme tavoitteet aina asiakkaan oman kiinnostuksen ja tason mukaan.

Airtrickien opettelu vaatii hyvää laudan hallintaa, mutta klinikalle osallistumiseen ei edellytetä airtrickien osaamista entuudestaan – tule siis haastamaan itseäsi!

Kenelle: Kokeneemmalle wakeboardaajalle 💧 💧 💧

Lue lisää ja varaa paikkasi täältä!

Junnucamp 2024

12.6. Laguunin valtaa Junnucamp!

Laguunin Junnucamp sopii kaikille 12-16-vuotialle aloittelijoista kokeneempiin lajin harrastajiin.

Päivä starttaa klo 9.00 Keilaniemestä ja päättyy klo 15:00 Keilaniemeen. Luvassa on ohjattua wakeboardausta Hietsun kaapelilla ja venewakea veneen perässä Lapinlahdella. Välissä grillaillaan lounasta Hietsussa ja lämmitellään tynnyrisaunan löylyissä kylmemmällä kelillä.

Junnucampille mahtuu mukaan maksimissaan 10 osallistujaa ja camp järjestetään kunhan saadaan vähintään 4 junnua mukaan! Vaatimuksena osallistumiselle on uimataito. Aiempaa kokemusta lajista ei vaadita.

Kenelle: Avoin taso 💧

Lue lisää ja varaa paikkasi täältä!

Mimmicamp 2024

26.5. on mimmien vuoro ottaa Laguunin kaapelit haltuun!

Luvassa on hauskaa yhdessäoloa, lajin alkeita ja uusien taitojen oppimista. Päivä aloitetaan Laguunin laiturilla Keilaniemessä klo 8:30 ja ohjelmaa on luvassa klo 16:00 saakka. Päivä pitää sisällään 2 x 2h wakeboardausta, joiden välissä pidetään lounastauko, hengähdetään ja käydään läpi aamun aikana opitut temput.

Campille mahtuu 10 osallistujaa, ja se järjestetään, mikäli saamme vähintään 4 ilmoittautumista. Paikalla on koko päivän kaksi valmentajaa ja käytössä ovat sekä easy- että pro-kaapeli, jotta päästään treenamaan erilaisia obstaakkeleita mahdollisimman monipuolisesti. Päivään voi osallistua kaiken tasoiset harrastajat, mutta olisi hyvä jos olet jo joskus kokeillut lajia.

Kenelle: Avoin taso 💧

Lue lisää ja varaa paikkasi täältä!

Laguuni Wake Battle optimised by O.ME 2024

Wakekesä huipentuu jo tuttuun tapaan kisahuumaan eli Laguunin kansainväliseen wakeboarding skabaan 16.-17.8.2024!

Laguuni Wake Battle optimised by O.ME kokoaa Euroopan kovimmat wakeboardaajat kohtaamaan suomalaiset huiput jännittävässä Wake Battlessa. Tule mukaan nauttimaan temppujen ja tunnelman vauhdista, jotka varmasti sytyttävät kipinän jokaisessa!