Onko tiedossa lasten synttärit, mutta paikka ja aktiviteetit uupuvat? Järjestä unohtumattomat synttärit vaivattomasti Laguunilla!

Laguunilla järjestät ikimuistoiset lasten synttärit pienellä vaivalla! Laguunin aktiviteeteista löytyy kivaa synttäripuuhaa kokonaiseksi päiväksi tai muutamaksi tunniksi. Mikä vain sopii teille parhaiten!

Voit räätälöidä synttärit juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi valitsemalla verkkokaupasta haluamasi aktiviteetit tai voimme auttaa sinua synttärikokonaisuuden suunnittelemisessa.

Tarjoilut voit halutessasi varata Keilaniemen ravintola Blägästä, ettei nälkäkään ei pääse yllättämään juhlijoita. Ravintola Blägän skidi party menuista löydät lasten toiveiden mukaan suunniteltuja simppeleitä ja ravitsevia kokonaisuuksia. Voit myös varata lasitetun juhlatilamme Keilaniemessä, johon juhlakansa pääsee välissä hengailemaan ja sateen yllättäessä herkuttelemaan suojassa!

Lue alta Laguunin suosituimmista synttäriaktiviteeteista tai siirry suoraan verkkokaupan synttäri-sivulle tästä!

Hauskanpitoa vesipuistossa

Vesipuistoon synttäriporukalla?

Kelluvassa vesipuistossamme viihtyy niin sateella kuin paisteella, sekä lapset että aikuiset!

Kelluvat vesipuistomme löytyvät Espoon Keilaniemestä ja Helsingin Mustikkamaalta. Keilaniemen vesipuistoon mahtuu kerrallaan 90 henkilöä ja Mustikkamaalle 40 henkilöä. Suosittelemme ostamaan koko seurueelle liput ennakkoon, koska vesipuiston suosio on suuri.

Luethan vesipuiston ikärajat ja valvojasäännöt varausta tehdessäsi!

SUP-poloa porukalla

Varaa SUP-polokenttä synttärijengille!

SUP-polo on hauska kesälaji, jossa pääsette kisailemaan leikkimielisesti ja nauttimaan hauskan ja vauhdikkaan pelin hurmiosta. SUP-poloa pelataan 3 vs 3 tai 4 vs 4 kokoonpanoilla. Jos porukka on iso, parissa tunnissa ehtii hyvin pelata useampiakin pelejä eri joukkueilla. Vaihtoehtoisesti joukkueissa voi olla myös vaihtopelaajia.

Wakesynttärit

Hauskanpitoa vesilautailun merkeissä?

Keilaniemen laiturilta löytyy kaksi wakeboarding-rataa, joille ovat tervetulleita ensikertalaiset ja kokeneemmatkin lautailijat. Wake on matalan kynnyksen lautailulaji, jossa päästään nauttimaan vesiurheilusta ja oppimaan yhdessä uutta!

Jos haluatte nauttia vauhdin hurmasta täysin omalla porukalla, varaathan kaikki 4 paikkaa kyseiseltä kaapelilta (Pro tai Easy) per tunti. Wake-radalle suositellemme ryhmäkooksi maksimissaan 6 hlö /h, jotta kaikki pääsevät rauhassa testaamaan uutta lajia.

Yhdistä useampia lajeja synttärijuhliin

Jos haluat yhdistää synttäreihin useampia lajeja, sekin onnistuu! Aktiviteettien lisäksi puulämmitteiseen saunaamme on mahdollista tehdä yksityisvaraus tai varata paikkoja yleisille vuoroille. Saunan vierestä löytyvässä lasitetussa juhlatilassa on istumapaikat n. 15 hengelle sekä pitkät ja matalat pöydät. Halutessasi voit tilata catering-tarjoilut suoraan juhlatilaan!

Siirry tästä verkkokaupan synttärisivulle ja varaa omasi tai ota yhteyttä myynti@laguuniin.fi niin autamme räätälöimään juuri teille sopivat synttärit!

Tervetuloa juhlimaan Laguunille!