melonta

melonta laguunissa

Melonta on rento harrastus ja erinomaista treeniä yläkropalle. Laguunilta löytyy erilaisia vuokrakajakkeja sekä kursseja kaiken tasoisille melojille. Kajakkien vuokraaminen tapahtuu helposti ajanvarauskalenterista etusivultamme (hinnat alkaen 27€/2h).

Lue lisää melonnasta Keiliksessä tai Hietsussa.

Verkkokauppaan »

melontakurssit laguunissa

Melontakurssit ja -retket ovat loistava tapa perehtyä mukavaan ulkoilmaharrastukseen ammattilaisen opissa. Kurssilla opettelemme melonnan perustekniikat, käymme läpi tärkeät turvallisuusasiat sekä tutustumme erilaisiin melontavälineisiin ja -varusteisiin.

Lue lisää melonnasta Keiliksessä tai Hietsussa.

melontareittejä helsingin ja espoon alueilla

Laguunin melonta-lähettiläät opastaa kesällä erilaisille reiteille blogimme sekä uutiskirjeemme kautta. Millä tuulilla kannattaa lähteä melomaan Helsinkiin ja koska tulisi pysytellä kauniissa Espoon saaristossa? Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksia blogistamme: Melontareitit Helsingin ja Espoon alueilla

Laguuni sijaitsee Espoon kauniissa saaristomaisemissa Keilaniemessä, Länsiväylän varrella. Keilaniemen uusi metroasema sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Laguunista, kaupunkipyöräparkki löytyy vielä lähempää ja lisäksi Laguunin edessä on autoilijoille runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Lisäksi Laguuniin voi tulla meloen. 🙂

Uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!