Polttariohjelmaa Laguunissa

Etsitkö polttariohjelmaa? Laguuni tarjoaa monipuoliset lajivaihtoehdot polttareihin koko porukalle. Lisäksi polttarisankarin päivän voi kruunata erityisohjelmalla, kuten vaikkapa flyboarding-kokeilulla.

Räätälöimme ohjelman täysin toiveidenne mukaan. Asiantuntevassa ohjauksessa kaiken tasoiset ryhmät voivat kokeilla uusia lajeja, kuten wakeboardingia kahdella kaapelilla, SUP-Polon pelaamista tai vaikkapa lähteä porukalla melomaan saaristoon. Tai niitä kaikkia!

Olemme huomioineet poikkeustilanteen Laguunissa. Lue lisää erityisjärjestelyistä >

Laguunissa järjestät taatusti ainutlaatuiset ja mieleenpainuvat polttarit. Lukuisten lajivaihtoehtojen lisäksi jättilaiturilla juhlaporukasta pitää huolta ravintola & baari Blägä, joka tarjoilee mutkattomia hampurilais- ja salaattiannoksia tuoreista raaka-aineista. Uutuutena Laguunilla on myös kelluva sauna, jossa lempeät löylyt ovat taattu. Polttareihin sauna on varattavissa yksityiskäyttöön.

Laguuni sijaitsee Länsiväylän varrella aivan Helsingin ja Espoon rajalla. Keilaniemen metroasemalta perille kävelee muutamassa minuutissa. Edustalta löytyy kaupunkipyöräparkki ja runsaasti pysäköintitilaa myös autoille.

Lataa polttariporukoille tarkoitettu lisäinfopaketti ja hinnasto tästä.

Miksi kannattaa järjestää polttarit laguunissa

Lukuisat lajivaihtoehdot, joista valita koko porukalle

Erityisohjelma polttarisankarille

Ravintola & Baari Blägä

Helppo sijainti

Sauna

Ota yhteyttä

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

LAJIEHDOTUKSIA POLTTAREIHIN

Wakeboarding

Wake-kaapelilla kaiken tasoiset porukat voivat kokeilla vauhdikasta lajia kannustavassa ympäristössä. Kerrallaan wake-kaapelista pääsee tunnin aikana nauttimaan maks. 1o tyyppiä. Asiantunteva ohjaus takaa onnistumisen elämyksen ja turvalliset tyrskyt.

Halutessasi voit myös yhdistellä polttaripäivään useampia lajeja.

SUP-polo

SUP-polo on sup-laudoilla pelattava hauska ja vauhdikas joukkuepeli, jossa osallistujia mahtuu kerrallaan kentälle kuudesta kahdeksaan. SUP-poloa pelatessa koko jengi pääsee pitämään kivaa ja joukkueet voivat ottaa toisistaan mittaa.

Esimerkiksi SUP-polo ja wakeboarding koko porukalle on todettu erinomaiseksi polttariyhdistelmäksi.

Flyboarding

Viime kesänä jo valtaisan suosion saavuttanut flyboarding on muodostunut polttarisankareiden suosikkiohjelmaksi.

Flyboardingissa sankari pääsee kokeilemaan miltä lentäminen veden päällä oikeasti tuntuu kun 260 hevosvoimalla tuotettu vedenpaine nostaa hänet jopa 15 metrin korkeuteen. Ensikertalaiset ovat tervetulleita!