Keiliksessä kaveriporukat, polttariryhmät ja muut seurueet pääsevät ottamaan toisistaan mittaa vauhdikkaan SUP-polon parissa. Katso joukkuepelin säännöt ja varaa vuoro myös omalle porukalle!

6-8 pelaajaa, kaksi joukkuetta ja yksi kenttä

SUP-polo yhdistää vesipallon ja SUP-lautailun keskenään! Lopputulos on vauhdikas SUP-lautojen päällä käytävä joukkuepeli, jossa riittää menoa ja roisketta.

SUP-poloon suosittelemme osallistujamääräksi 6-8 pelaajaa. Osallistujat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka ottavat toisistaan mittaa pelikentällä. Välineinä jokaisella pelaajalla on SUP-lauta ja maila.

SUP-polon säännöt

Tavoitteesi SUP-polossa on tehdä enemmän maaleja kuin vastustaja! Pelin säännöt ovat seuraavat:

• Palloon saa koskea vain mailalla.
  • Ei syöttöjä käsin, jaloin tai päällä.
  • Palloa voi syöttää vaan seisaalleen.
  • Maalivahdin käyttö ei ole sallittua: kaikkien pelaajien kuuluu liikkua kentällä.
  • Toisen pelaajan lautaan, mailaan tai kehoon ei saa osua tarkoituksella.

Yksi peli koostuu kahdesta 10 minuutin puoliajasta ja yhdestä 5 minuutin väliajasta. Lopussa mahdollinen tasapeli ratkaistaan niin, että jokainen pelaaja yrittää vuorollaan maalia kentän keskeltä. Eniten maaleja saanut joukkue voittaa!

Hauskaa tekemistä polttareihin, synttäreille ja yritystapahtumiin

SUP-polon vauhdikkaan ja mukaansatempaavan luonteen ansiosta suosittelemme peliä erityisesti polttariporukoille, synttäreihin ja yritystapahtumiin – mutta myös mille tahansa seurueelle! Miettiikö kaveriporukkasi tekemistä lämpimää kesäpäivää varten? SUP-polon saa varattua kätevästi nettisivuiltamme.

SUP-polon varaus on tunnin mittainen, ja siihen sisältyy ohjeistus lajiin sekä 6 SUP-lautaa. Voit varata ylimääräisiä lautoja lisämaksusta. Saat halutessasi varattua peliin myös tuomarin, jotta voit itse keskittyä hauskanpitoon!