Juhuu, Laguunin talvikausi pyörähtää käyntiin 1.11.2023! Kävijöiden palautteisiin on vastattu ja uudistamme toimintaamme merkittävästi. Tsekkaa alta tietoa talvikauden palveluista, jotka on tarjolla aina huhtikuun 14. päivään saakka.

Avantouintia Keilaniemessä ja nyt myös Mustikkamaalla! Mustikkamaalle tulee uusi avantouintipiste, missä on kevyesti lämmitettävät pukuhuoneet miehille ja naisille. Voit napata kausikortin kumpaan vain spottiin tai vaihtoehtoisesti hankkia yhdistelmäkortin. Lisätietoa avantokausikorteista:

Keilis avantokausari (huom! nyt Keiliksessä suihku huuhtelua varten)
Mustikkamaa avantokausari
Yhdistelmäkausari

Keiliksen uudistukset 

Avantouinti ja sauna uudessa rauhallisemmassa spotissa. Sauna on nyt siirretty uudelle paikalle kauemmas pyörätiestä, Laguunin päälaiturin yhteyteen.  Avantouintikokemusta parannetaan uusilla laskeutumisportailla ja spotti on huomattavasti aiempaa suojaisampi. 

Pukuhuoneet uusitaan! Aloitamme kauden kahdella kevyesti lämmitetyllä pukuhuoneella, mutta marraskuun puolivälistä lähtien saamme käyttöön yhteensä 4 pukuhuonetta. Uusimme pukuhuoneista lattiat ja tuunaamme yleisilmettä 🙂 

Lisäksi pukkareihin on tulossa jääkaappi-kioskit, mistä on mahdollisuus ostaa juomia tai pientä purtavaa saunavuorojen yhteydessä. 

Lasitetun takkatilan lattia eristetään. Kaikilla kävijöillä on mahdollisuus pysähtyä takkatilaan ja nauttia vapaasti omia eväitä tai meiltä hankittuja virvokkeita saunavuorojen yhteydessä. Yleisten saunavuorojen yhteydessä tila on kevyesti lämmitetty. 

Tsekkaa talven yleiset saunavuorot tästä
Voit myös varata saunan yksityiskäyttöön tai ottaa ryhmällesi saunan vakiovuoron.

P.S. Tänä talvena saunapalvelumme laajenevat entisestään ja myöhemmin on lisäksi luvassa talvikursseja, missä perehdytään ammattilaisten opastuksella eri teemoihin, kuten hengen pidättämiseen ja jään alla sukeltamiseen. Lisätietoa luvassa pian 🙂