Suunnitteletko tiimipäivää yrityksellesi tai kesäpäivän viettoa suuremmalle porukalle? Nappaa tästä parhaat vinkit aktiviteettien täyteiseen päivään Laguunilla!

Päivä vesiurheilun parissa merimaisemissa on taatusti unohtumaton tapa viettää laatuaikaa porukalla!

Me Laguunilla olemme räätälöineet ryhmille monipuolisia paketteja vaihteleviin tarpeisiin, on suunnitelmissa sitten aktiivinen tai rennompi kesäpäivä. Varaa nyt kesän parhaat ajankohdat ryhmäpäivillesi! Ota yhteyttä osoitteeseen myynti@laguuniin.fi tai tee alustava varaus kätevästi verkkokaupan kautta.

Laguunin asiakkaista 94% toteavat palveluiden olevan erittäin hyviä tai erinomaisia. Ryhmäpäivillämme on 100% Fiilistakuu – jos koet ettei päivä ole mieluisa, etsitään yhdessä hyvitysratkaisu.

Lue alta Laguunin suosituimmista ryhmäaktiviteeteista!

Laguuni Challenge

Tämä aktiviteettipäivä sopii kaiken tasoisille osallistujille, sillä jokainen voi haastaa itsensä oman taitotasonsa mukaan!

Ammattitaitoiset ohjaajat opastavat huolellisesti uusien lajien saloihin, ja aktiviteetit sijaitsevat Laguunin laiturin molemmin puolin. Voit siis nauttia hauskanpidosta samalla kun rentoudut terassilla. Suosittelemme esimerkiksi wakeboardingin ja SUP-polon yhdistämistä, johon voi lisätä muita mieluisia aktiviteetteja kuten vesipuiston, SUP-lautailun, melonnan tai vaikkapa flyboardingin.

Aktiviteetit voidaan järjestää samanaikaisesti, jotta jokainen voi vaihdella vapaasti lajien välillä, tai vaihtoehtoisesti ne voidaan toteuttaa peräkkäin. Näin päivän kulun voi suunnitella juuri teidän ryhmänne tarpeiden mukaan.

Päivän kruunaa yksityinen saunavuoro paljuineen, kokoustilat ja catering-palvelut, jotka viimeistelevät unohtumattoman päivän!

Lue lisää täältä!

Laguuni Waterpark Challenge

Vauhtia ja hauskanpitoa kelluvassa vesipuistossamme!

Laguunin kelluva vesipuisto tarjoaa käyttöönne monipuolisen esteradan, josta riittää haastetta kaiken tasoisille osallistujille. Tarjoamme ryhmille erilaisia pelillisiä kokonaisuuksia vesipuistossa sekä joukkuepeleinä että yksilöhaasteina. Voitte kilpailla toisianne vastaan tiimipeleissä tai haastaa itsenne yksilösuorituksissa!

Kun varaat Laguunin vesipuiston ryhmällesi yksityiskäyttöön, saat nauttia nauttia vesileikeistä ja kilpailuista oman porukan kesken ilman häiriöitä. Vesipuiston varaukseen sisältyvät kaikki tarvittavat välineet, kuten pelastusliivit ja märkäpuvut, sekä ammattitaitoinen ohjeistus ennen pelien alkua.

Loistavan lisän hauskanpitoon saat varaamalla yksityissaunan paljumahdollisuudella ja cateringin ravintola Blägästä!

Lue lisää täältä!

Melontaretket ryhmille

Tarjoamme ryhmille tunnelmallisia melontaretkiä, niin Mustikkamaan, Hietsun kuin Keilaniemen ympäristössä, ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella!

Kesällä 2024 ryhmille on tarjolla Melonta & Piknik -melontaretki, jolla pääsette porukalla unohtumattomalle melontaret­kelle ja tunnelmalliselle piknikille upeisiin saaristomaisemiin.

Yhdessä kokeneiden ohjaajiemme kanssa tutustutaan Espoon tai Helsingin kauniisiin rannikkoreitteihin ja rauhoitutaan yhdessä luonnossa. Kun rantaviivoja on tutkittu ja kierrelty, suunnataan valitulle lähisaarelle, jossa odottavat ravintola Blägän herkulliset piknik-eväät. Eväshetki meren äärellä tarjoaa täydellisen hetken rentoutua ja nauttia yhdessäolosta upeissa maisemissa.

Vaihtoehtoisesti varattavissa on Melontaretki Saaristomaisemissa, jossa ryhmäsi pääsee ihastelemaan saaristomaisemia mereltä käsin. Tällä retkellä suunnataan yhdessä osaavien ohjaajien kanssa tutkimaan Helsingin kauniita rannikkoreittejä Mustikkamaalta käsin.  Rentoudutaan yhdessä meren äärellä ja nautitaan liikunnan tuomasta ilosta.

Molemmat melontaretkistä sopivat loistavasti myös ensikertalaisille – aloitamme yhdessä melonnan perusteiden läpikäynnillä ennen lähtöä ja pidämme yllä leppoisaa tahtia, jotta jokainen pysyy matkassa mukana.

Lue melontaretkistä lisää täältä!

Tutustu tarjontaamme ja tule viettämään ryhmäsi kanssa ikimuistoinen päivä Laguunilla!