Laguuni tarjoaa hauskaa ja astetta aktiivisempaa menoa tiimipäivään just sun yritysporukalle tai isomman kaveriporukan tapahtumaan! Meille on tärkeintä, että pystymme tarjoamaan mieleenpainuvan ja yhteisöllisen elämyksen, joka nostaa hymyn koko tiimin huulille. 94% asiakkaistamme pitääkin palveluitamme erittäin hyvinä tai erinomaisina. Tutustu alta, mitä kaikkea meillä on tarjota ryhmille.

Vauhdikasta wakea!

Wakeboarding tarjoaa haastetta niin ensikertalaisille kuin vanhoille konkareille! Voitte järkätä tiimin kesken omat wakeskabat ja ottaa toisistanne mittaa, kuka tekee hienoimmat temput. Wakeboarding -tunnin aikana voitte vuorotella wakevuoroja keskenään ja fiilistellä muiden tiimiläisten suorituksia! Tutustu lisää wakeboardingiin täältä.

Alkaen: 25€/ h (4 hlö)

Kenelle: Molemmat radat sopivat aloittelijoille ja ensikertalaisille!

Haasta tiimi hauskaan SUP-poloon!

Vauhdikas suppilaudoilla pelattava joukkuepeli tarjoaa vauhdikasta haastetta ja hauskaa tekemistä koko jengille! Erikseen rajatulle kentälle mahtuu kerrallaan kuudesta kahdeksaan pelaajaa, jotka jakaantuvat kateen joukkuueseen. Lue lisää lajista täältä! 

Alkaen: 120€/ h (4-8 hlö)

Kenelle: Sopii hyvin kelle tahansa!

Tiimipäivän huipentuma!

Lajin jälkeen onkin ihanaa rentoutua merellisen puusaunan löylyissä. Saunaan mahtuu kerrallaan jopa 25 henkilöä. Puusaunan löylyihin on ihanaa yhdistää myös kattoterassilla oleva lämmin palju! Fiilistelkää loppuiltaa takallisessa lounge-tilassa! Tutustu täältä lisää!

Sauna alkaen: 250€/ 2h 

Lounge-tila alkaen: 150€/ 2h

Palju alkaen: 150€/ 1,5h

Blägä hoitaa tiimipäivän safkat!

Ravintola Blägä tarjoilee herkulliset hampparit, raikkaat bowlit ja maukkaat huurteiset! Ryhmävarauksen yhteydessä pääset valitsemaan menu-paketeista mieluisimman tai halutessasi räätälöimään kokonaisuuden täysin tarpeidenne pohjalta.

Ota yhteyttä – järkätään teidän näköinen päivä!

Vielä ehdit järkätä syksylle tiimipäivän!

 Tutustu meidän kattavaan ja monipuoliseen ryhmävalikoimaan.

Voimme myös räätälöidä teidänlaisen tiimipäivän suoraan toiveidenne pohjalta, ota yhteyttä myynti@laguuniin.fi.

Tervetuloa tiimipäivän viettoon Laguuniin!