Etsinnässä hauskaa ja terveysturvallista tekemistä firman tai kaveriporukan tapahtumaan? Laguunilla voi järkätä tiimipäiviä ja muita yritystapahtumia isommallekin porukalle raikkaassa ulkoilmassa. 

Espoossa toimiva rakennusfirma Hausia Oy tuli viettämään astetta vauhdikkaampaa virkistyspäivää Laguunille. Hausian hankintapäällikkö Jussi Kärpänen kertoo, miksi paikaksi valittiin laituri jo toista vuotta peräkkäin. 

Mistä on hyvä tiimipäivä tehty?

Jussille kesäpäivän suunnittelussa tärkeäksi nousee mahdollisuus viettää yhteistä aikaa ulkona aktiviteettien parissa.

“Pääasia on, että kaikille on jotakin,” Jussi kertoo. Laguunin puitteet ja lajivaihtoehdot olivat keskisuurelle Hausialle ideaalit hauskaan ja monipuoliseen yhdessäoloon.

“Päivästä tehtiin meidän näköinen.”

Tapahtuman suunnittelu lähti liikenteeseen osallistujamäärästä ja aktiviteettien valitsemisesta. Hausian porukka haki vauhtia ja elämyksiä flyboardingista ja wakesta sekä lisäksi tutustui upeisiin rannikkomaisemiin merellä meloen sekä rantaraitin sähköpyöräretkellä. Jotkut tulivat vain saunomaan.

“Loppujen lopuksi tärkeintä on se, että kaikki pääsee olemaan vapaasti, keskustelemaan ja harrastamaan. Jos tykkää tehdä muutakin kuin pönöttää ravintolassa, Laguuni on loistava valinta. Kympin arvoinen suoritus!” summaa Jussi.

Syyskuun spessutarjoukset! 

Kiinnostaako tiimipäivän tai muun tapahtuman järjestäminen merellisissä tunnelmissa?  Syyskuussa tarjoamme erikoishintaan elämyksellisiä melonta- ja sähköpyöräretkiä ammattiopastuksella! Lisäksi Laguunin merellinen konttisauna ja yksityinen terassitila on saatavilla spessutarjouksella 1-16-hengen seurueille. 

Ota yhteyttä meidän Rosaan (myynti@laguuniin.fi), niin järkätään yhdessä juuri teidän näköinen päivä täynnä yhteistä hauskanpitoa!