Kiinnostaisiko erilaiset treffit merellisissä maisemissa? Tässä treffi-ideoita kaipaaville muutama erikoistärppi Laguunin tapaan!

 1. Kahden hengen SUP-lauta vie saaristomaisemiin

SUP-lautailu Laguuni

Vuokraa kahden hengen SUP-lauta ja kierrä Espoon rannikkoa treffikumppanin kanssa! Suppailu on rentoa tekemistä, ja saman laudan päällä pääsette tekemään tiivistä yhteistyötä. 

Vinkki: laiturin ravintola Blägästä voi napata evästä SUP-matkalle! Suosittelemme ottamaan mukaan pullon alkoholitonta kuohuvaa sekä pientä naposteltavaa ja rantautumaan yhdelle Laguunin lähisaarista piknikin viettoa varten. SUP-laudan saat varattua Laguunin varauskalenterista!

2. Vesipuisto on hauskaa tekemistä

Treffi-ideoita: Laguuni vesipuisto

Haussa vauhdikkaat treffit, joista ei puutu menoa ja meininkiä? Tuo treffikumppani testaamaan tämän kesän viileintä uutuutta: kelluvaa vesipuistoa! Esteradalla voitte ottaa mittaa toisistanne tai keskittyä hauskanpitoon.

Vuoron vesipuistoon saa varattua meidän varauskalenterista!

3. Kuutamomelonta on täynnä tunnelmaa

Treffi-ideoita: Laguuni kuutamomelonta

Jos haluat suunnitella treffi-ideoita loppukesälle jo etukäteen, varaa paikat kuutamomelonnasta! Luvassa on neljän tunnin tunnelmallinen kajakkiretki pitkin kuunvalossa kylpevää rantaviivaa. Tämä sopii niin satunnaisille kuin kokeneille melonnan harrastajille!

Kuutamomelonta järjestetään täysikuun aikaan, 3.8. ja 2.9. Varaa paikka etukäteen Laguunin verkkokaupasta! Mukaan tarvitset otsalamput, lämmintä vaatetta ja halutessasi evästä nuotion äärelle.

4. FAW on hauskanpitoa ilman vesille lähtöä

Treffi-ideoita: Laguuni Friday After Wake

Laguunilla ei tarvitse lähteä vesille pitääkseen hauskaa! Jos kaipaat matalan kynnyksen tekemistä, ota treffikumppani mukaan ja tule jokaviikkoiseen Friday After Wake -tapahtumaan. Luvassa on fiilistelyä laiturilla, hyvää musiikkia ja viileää juomaa. 

PSST! Me päästiin laiturilla isännöimään myös Tomaksen ja Miisan treffejä! Katso videolta, miten päivä sujui: