Melontakauden starttiretki (2,5h)

42,00  sis. alv.

KESÄN EKAT MELONNAT HIMOTTAA?

Kesä tekee tuloaan ja Laguunin kausi on jo alkanut! Tästä innostuneena päätimme järjestää 2,5 tunnin ohjatun melontaretken Laguunin lähivesistöllä. Ajatuksena on lähteä nauttimaan meren maisemista ja rantautua saareen herkuttelemaan eväitä. Lähde mukaan merelle tuulettamaan ajatuksia ja toivottamaan kesä tervetulleeksi maanantaina 25.5!

Kuvaus

Retken aloituspaikka: Vesiurheilukeskus Laguuni, Espoo

Aika: maanantaina 25.5. klo 17.30-20.00

Osallistujamäärä: Enintään 8 henkeä per ryhmä

Ohjaajat: Ammattitaitoiset ohjaajat

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voit tulla melomaan rennoin mielin. Retki on tarkoitettu yli 13-vuotiaille.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet sekä fiilis
PS. Tällä retkellä voit toivoa melontaan myös kaksikkokajakkia toisen retkeilijän kanssa

Mitä mukaan: Mukaan sään mukaisen vaatetus ja eväät! (Pidämme tauon saaressa retken aikana ;)) Myös vaihtovaatteet retken jälkeen suositeltavia, koska merellä kuitenkin kastutaan aina vähäsen.

Lisätietoa: Melontakauden starttiretkellä nautimme luonnosta ja toivotamme kesän tervetulleeksi! Kahden ja puolen tunnin aikana vietetään aikaa yhdessä, rantaudutaan johonkin Laguunin lähisaarista ja nautitaan Espoon kauniista merimaisemista. Muista ottaa omat evät mukaan! (Huom! Kahvilamme on toukokuussa kiinni maanantaisin.)