Ootko jo testannut kesän kuumimman uutuuden, vesipuiston? Tsekkaa alta, mitä kaikkea esteradalta löytyy – Roni Backin uusin video näyttää mallia!

50 metrin mitalta haasteita

Laguunin vesipuisto on kehikon mallinen esterata, joka tarjoaa haastetta eri-ikäisille ja -tasoisille. Leveimmillään rata on jopa 50 metriä! Rataa voi lähteä kiertämään haluamaansa suuntaan: matkalta löytyy kiipeämistä, väisteltävää ja tasapainoiltavaa. Trampat ja jättiliukumäet antavat mahiksen roiskahtavaan loppuhuipennukseen!

Radalla ei siis tarvitse pysyä kuivana, ja hurjapäiset esteiden väistelijät saattavat päätyä mereen useamman kerran. Vesipuistoon pääsee kuitenkin helposti kiipeämään takaisin ja pelastusliivit takaavat sen, että pulahduksia voi tehdä rennoin mielin.

Roni Back näyttää mallia!

Haluatko nähdä, miltä vesipuistossa seikkailu näyttää? Roni Back kävi hiljattain testaamassa vesipuiston ja wakeboardingin Laguunissa! Tsekkaa Ronin videolta, miten seikkailut esteradalla sujuivat (Laguuni-osio alkaa 1:38):


Varaa oma aika varauskalenterista

Tuu ottamaan kaverista mittaa tai viettämään hellepäivää hauskan tekemisen parissa! Vesipuistoon saa varattua tunnin lipun meidän varauskalenterista. Hinta: 12€. Lippuun sisältyy ohjeistus ja pelastusliivit, joten et tarvi mukaan kuin uimakamppeet!