Ootko jo testannut viime kesän kuumimman uutuuden, vesipuiston? Tsekkaa alta, mitä kaikkea esteradalta löytyy – Roni Backin video näyttää mallia!

50 metrin mitalta haasteita

Laguunin vesipuisto on kehikon mallinen esterata, joka tarjoaa haastetta eri-ikäisille ja -tasoisille. Leveimmillään rata on jopa 50 metriä! Rataa voi lähteä kiertämään haluamaansa suuntaan: matkalta löytyy kiipeämistä, väisteltävää ja tasapainoiltavaa. Trampat ja jättiliukumäet antavat mahiksen roiskahtavaan loppuhuipennukseen!

Radalla ei siis tarvitse pysyä kuivana, ja hurjapäiset esteiden väistelijät saattavat päätyä mereen useamman kerran. Vesipuistoon pääsee kuitenkin helposti kiipeämään takaisin ja pelastusliivit takaavat sen, että pulahduksia voi tehdä rennoin mielin.

UUTUUS: Iceberg

Tänä kesänä radalle on saapunut hyytävän hurja uutuus: iceberg! Jäävuori   on n. 6  metriä korkea, ja sitä valloittamaan mahtuu yhtä aikaa useampi kiipeilijä. Suosittelemme testaamaan raikastavaa liukumäkeä mereen jäävuoren huipulta!

Roni Back näyttää mallia!

Haluatko nähdä, miltä vesipuistossa seikkailu näyttää? Roni Back kävi viime kesänä testaamassa vesipuiston ja wakeboardingin Laguunissa! Tsekkaa Ronin videolta, miten seikkailut esteradalla sujuivat (Laguuni-osio alkaa 1:38):


Varaa oma aika varauskalenterista

Tuu ottamaan kaverista mittaa tai viettämään hellepäivää hauskan tekemisen parissa! Vesipuisto on auki kesällä joka päivä klo 10-22 ja tunnin lipun sinne saa varattua meidän varauskalenterista. Hinta: 13€. Lippuun sisältyy ohjeistus ja pelastusliivit, joten et tarvi mukaan kuin uimakamppeet! Vesipuistossa temmeltäminen edellyttää uimataitoa ja 6-12 vuotiailla tulee olla huoltaja mukana.