Aika esitellä meidän huippu koutseja wakeboardingin parissa! Wakea voi harrastaa meillä ammattitaitoisella ohjauksella, rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Lue alta, mitä meidän koutsit kertovat itsestään!

Tiimin puuhapete: Pekka!

Meikä on Laguunin yksi perustajajäsenistä ja oon ollut mukana alusta asti! Olin harrastanut wakeboardingia ja leijasurffausta 10 vuotta, ja tunsin Juuson niistä kuvioista. Sieltä se sit pyysi mut mukaan tänne!

Laiturilla oon eräänlainen park manager -tyyppi. Lähinnä huolehdin siis siitä, että täällä on turvallista harrastaa ja kaikki laitteet toimii! Ohjaan myös waken airtrick -klinikoita pääsääntöisesti. Niihin mulla on iso palo vahvan leijalautailu taustan vuoksi.

Wakessa mielenkiinto on säilynyt vuosia lajin yhteisön ja ihmisten johdosta. Lajissa viehättää myös sen monipuolisuus ja fyysisyys. Lisäksi erilaiset parkit ja obstaakkelit sekä niiden tuomat haasteet motivoivat minua lajissa. Vielä 10 harrastusvuoden jälkeenkin saattaa oppia uusia temppuja, siitä tulee todella hyvä fiilis!

Sanoisin, että Laguuni on aika lailla mun unelma-ammatti! Pääsen tekemään töitä sellaisen asian kanssa, joka on tosi lähellä mun omaa sydäntä.

Ravintolasta waken pariin! Tutustu Teemuun

Moikka! Oon Teemu ja oon Laguunilla wakekoutsi sekä pidän huolen, että kaapeleilla olevat obstaakkelit ja laitteisto pysyy kunnossa. 

Mä alotin Laguunilla jo ensimmäisenä kesänä ravintolan puolella. Skeittausta ja lumilautailua useamman vuoden harrastaneena innostuin aika pian itsekin kokeilemaan wakeboardingia! Sitä kautta opettelin operoimaan kaapeleita ja auttelemaan muissa asioissa. Nyt oon jo toista vuotta täyspäiväisesti täällä töissä ja onhan mulla upea duuni ja työkaverit!

Suosittelen kokeilemaan wakea, koska se on matalan kynnyksen lautailulaji. Wakessa on helppo kokeilla uusia asioita, koska vesi elementtinä on anteeksiantava. 

Koutsien ohjatuille tunneille voit osallistua suoraan meidän verkkokaupasta täältä! 

Tervetuloa mukaan wakeemaan meidän kanssa!

– Pekka & Teemu