Haluatko oppia uusia taitoja vesillä? Tuu waken temppuklinikalle! Meidän temppuklinikka vie syvemmälle lajin saloihin Keiliksessä. Lue alta Pekan niksit wakeen ja tule mukaan – täältä et lähde tyhjin käsin!

Mikä ihmeen temppuklinikka?

Kun wakeboardingin perusteet on jo hyvin hallussa ja haluat syventää taitojasi airtrickeihin, suuntaa pro-wakeejan Pekan temppuklinikalle

Tällä uniikilla klinikalla opetellaan kaapeli-wakeboardingin airtricks- temppuja. Asetamme tavoitteet aina asiakkaan oman kiinnostuksen ja tason mukaan. Airtrickien opettelu vaatii hyvää laudan hallintaa, mutta klinikalle osallistumiseen ei edellytetä airtrickien osaamista entuudestaantule siis haastamaan itseäsi!

Temppuklinikalla wakea treenataan pienryhmässä kahden tunnin ajan. Klinikalle voi myös aina ilmoittautua uudestaan!

Kenelle: Kokeneemmalle wakeboardaajalle 💧💧💧

Pekan tärpit wakeen!

Kysyimme meidän pro-wakeejalta, Pekalta parit kysymykset wakeen liittyen. Lue alta, mitä Pekka kertoo wakesta ja nappaa vinkki vitoset takataskuun!

Missä vaiheessa temppuja voi alkaa harjoittelemaan?

Kun on harrastanut wakea jo jonkin aikaa! On tärkeää, että hallitset laudan ajon hyvin ja pystyt keräämään riittävästi vauhtia kanttaamalla. Lisäksi on hyvä osata perustempuista ollie, poppi vedestä sekä vähintään hyppyristä suorat ilmat ja veteen ländääminen.

Airtricksit helpoimmasta haastavampaan?

Yleisesti ottaen, ihmisille on helpointa oppia airtrick -tempuista ensin ns backroll eli takaperin voltti vedestä. Se voi kuulostaa vaikealta mutta kaapelin antama veto auttaa tässä kohtaa juuri oikealla tavalla ja nopeuttaa oppimista. Kaatumiset eivät myöskään ole niin pahoja tämän tempun harjoittelussa. 

Vaikeampia temppuja ovat ne, joissa tehdään ilmalennon aikana yksi tai useampi kapulan vaihto selän takana. Nämä vaativat räjähtävää voimaa ja satoja toistoja. 

Miten voi kehittyä, jos ei pääse vesille treenaamaan? 

Trampoliini harjoitukset ovat hyvää kuivaharjoittelua. Airtrickit vaativat jonkin verran lihasvoimaa, joten erilaiset ylä- ja keskivartalon lihaskuntoharjoitteet auttavat itse suorituksessa.

Tuu säki mukaan, tarkemmat tiedot varauksista ja hinnoista löydät täältä!