Kiinnostaisiko kesätyöt Laguunilla? Katso alta avoimet paikat.

Monipuoliset

Asiakaspalvelu- ja ohjaustehtävät (Keilaniemi)

Tässä kesätyössä ydintehtäviin kuuluu asiakaspalvelu infopisteellä, lipunmyynti sekä asiakkaiden ohjaaminen melonnan- ja SUP-lautailun perusteiden pariin. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu myös sähköpostitse, eli oleellista on kyky erilaisten päivittäisten tilanteiden oma-aloitteiseen ratkaisemiseen ja siitä sujuvasti viestimiseen myös kirjallisesti. 

Tässä tiimissä loistaa tyypit, jotka kokevat tärkeäksi asiakkaan kohtaamisen, ovat täsmällisiä sekä omaava kiinnostusta melontaa- ja SUP-lautailua kohtaan. Lisäksi tärkeää on kyky ottaa haltuun sekä ajanvarausjärjestelmä että vaihtuvat asiakaspalvelutilanteet energisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella. Tekijöille on luvassa kattava perehdytys järjestelmiin, toimintamalleihin sekä tarvittaviin lajeihin.

Hakuaika päättyi 25.2. ja kaikki kesän 2024 paikat on toistaiseksi saatu täytettyä 🙂

Lisätietoa tästä tehtävästä ja hakuohjeet täältä!

Innostava

Wakeboardingin ohjaus ja vesipuiston valvonta (Keilaniemi)

Tämän kesätyön ytimessä on asiakkaiden opettaminen wakeboardingin saloihin, wake-kaapelin ohjaus sekä vesipuiston valonta. Lisäksi tiimi huolehtii sekä wake-kaapelin että vesipuiston päivittäisistä huoltotoimenpiteistä. Wake-ohjaajan tehtävänä on tarjota asiakkaille elämyksiä sekä onnistumisen kokemuksia turvallisuus tarkasti huomioiden. Oman kiinnostuksen mukaan työtehtäviä on mahdollista monipuolistaa myös esimerkiksi flyboardingin ohjauksen parissa. 

Tämän tiimin tekijöiltä odotamme lajiosaamista, motivaatiota wakeboardingia kohtaan sekä ohjaustaitoja ja hyviä valmiuksia kohdata erilaisia asiakkaita ohjaustilanteissa. Lisäksi työntekijän on omattava hyvät hengenpelastustaidot, sekä kyky toimia tiukassakin pelastustilanteessa. Kaikilla tiimin työntekijöillä tulee olla vähintään hätäensiapukurssi käytynä. Tekijöille on luvassa kattava perehdytys Laguunin toimintamalleihin, turvallisuuteen sekä tarvittaviin lajeihin.

Lisätietoa tehtävästä ja hakuohjeet täältä!

Monipuoliset

Asiakaspalvelu- ja ohjaustehtävät + vesipuiston valvonta (Mustikkamaa)

Mustikkamaan tiimissä työtehtäviin kuuluu vesipuiston valvonta, asiakaspalvelu infopisteellä sekä melonnan- ja SUP-lautailun ohjaaminen. 

Tässä tiimissä menestyäksesi koet tärkeäksi asiakkaan kohtaamisen, olet täsmällinen tyyppi ja koet kiinnostusta melontaa- ja SUP-lautailua kohtaan. Tärkeää on myös kyky ottaa haltuun ajanvarausjärjestelmä. Lisäksi Mustikkamaan kokoonpanolla korostuvat hengenpelastustaidot ja kyky toimia tiukassakin pelastustilanteessa. Kaikilla Mustikkamaan työntekijöillä tulee olla vähintään hätäensiapukurssi käytynä. Tekijöille on luvassa kattava perehdytys järjestelmiin, toimintamalleihin, turvallisuuteen sekä tarvittaviin lajeihin.

Hakuaika päättyi 25.2. ja kaikki kesän 2024 paikat on toistaiseksi saatu täytettyä 🙂 

Lue lisätietoa tästä tehtävästä ja hakuohjeet täältä!

Vastuullinen

Melontakurssien ja -retkien ohjaus (Keilaniemi, Hietsu ja Mustikkamaa)

Melontaohjaajan tehtäviin kuuluu melontakurssien sekä -retkien ohjaaminen. Melontaohjaajamme tarjoavat asiakkaillemme elämyksiä merellä. Tarjontaamme kuuluu eri tason melontakursseja sekä teemaretkiä. Asiakaskuntamme koostuu sekä yksittäisistä asiakkaista että yritysryhmistä. Ohjauskielinämme ovat suomi ja englanti.

Melonnan lisäksi tarjoamme retkiä ja kursseja myös SUP-lautailun parissa, joten myös SUP- osaamisesta on hyötyä.

Lisätietoa tehtävistä ja hakuohjeet täältä

Kesäsetelillä

Kesäapulaisen tehtäviin (Keilaniemi ja Mustikkamaa)

Oletko alaikäinen ja sinulla on käytössäsi kesäseteli? Laguuni tarjoaa myös muutamille innokkaille nuorille mahdollisuuden saada työkokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä, uniikissa työympäristössä veden äärellä!

Noin kahden viikon mittainen kesätyöjakso ajoittuu 1.6.-7.8.2024 välille. Työajat sijoittuvat klo 9.30.-21.00 välille. Työhön sisältyy myös viikonlopputöitä.

Kaikki kesän 2024 paikat on toistaiseksi saatu täytettyä 🙂 

Lisätietoa tehtävästä ja hakuohjeet täältä!

Avoin haku

Etkö löytänyt sopivaa tehtävää avoinna olevista työpaikoista, mutta uskot, että Laguuni olisi juuri oikea paikka sinulle?

Lähetä osoitteeseen tiia@laguuniin.fi ansioluettelosi sekä hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä siitä, millaista tehtävää etsit.